Zennureeee 7 bucuk aylık kızım şiş ckardı geçen bi kuru öksürük tuttu sonrası burun göz akıntısı doktor bronşit dedi hava verdi kortizon iğne vurdu birde kimler atlattı hanımlar bronşiti yardım.
pamuksekerinannesii Zennureeee 40 günlük bebegim bronşitti bugün gittik kontrole gecmişti antibiyotik kullandık bizde ilac verdiyse düzenli kullanımda geciyor ilerlemeden
Zennureeee pamuksekerinannesii geçmiş olsun Sizede çok inşallah ya geçer bakalm 1 hafta sonra kontrole çağırdı doktor ilaç vermedi sadece hava
hepbahar123 Zennureeee bronşit geçti dedi mi peki çok gecmiş olsun cnm bir de bnmkinin bazen de sesi gidiyo bazen geliyo ondan mi acaba
Zennureeee hepbahar123 azalmş kabarması durmuş çok az bi hırıldı var sadece dedi bi 1 hafta daha kullanalım TSM bitirelim dedi ilaçları cünkü öyle bsey ki az bile kalsa en ufak bi rahatsızlıkta biyüyo tekrar ve kalıcı olur dedi
hepbahar123 Zennureeee ayy insallah komplenatlatır yavrularimız ben denperşembe günü doktora gitcem Allah ım inşallahh güzel haberlerle döneriz TSM.ne oluyo. Bu arada
Seden Geçen ay benim oğlumda olmuştu krupla basladi sonrası ateş Burun akıntısı öksürük… Öksürüğü gecmeyince kontrole goturdugumde bronşit dedi, 5 igne ve antibiyotik kullandik yaninda ventolin bide, şükür gecti bi haftada.
Zennureeee Seden cook geçmiş olsun bize direk bi kortizon iğne vurdy yarım ilerlemesin dedi iyi geldi o iğne sonrasını havayla geçirdik şükür iyi yavrum
Seden hepbahar123 merhaba biraz gec oldu ama :) teşekkür ederim size de cok geçmiş olsun. Öksürük değil de doktor göğsünü dinlediginde ses gelmemesi lazim demişti, cigerden hırıltı seklinde oluyo ya onun gecmesi lazim demişti.
hepbahar123 Zennureeee benimkinin geçti ama minik minik küçük havlulardan kestim sürekli hem göğsüne hem sırtına koydum sirekli terlediğinde de onlari değisip başka koydum asla terletmedim gece gündüz takip ettim ço kterlediyse komple değiştim lonlu ıhlamurlar pekmezler yarhanalar ilikli kemik sulari vs beslenmesine çok dikkat ettim serumla.burnunu temizledik havalarını çok dikkatli ve zamanında verdim atlattı ama ben ykne bir ay kadar süre ço ktitiz davrancam beslenmesi ve terletmicem ki tekrarlamasın hem de antibiyotikten sonra bagisikligi düşmüştür diye