_BabyYoda Bebeğimde sakral gamze var 3 aylık şuan bebeğinde olupta bir sorun yaşayan oldu mu ya da konu hakkında bilgisi olan var mı ? Doktor kontrol ediyor her ay ama bir sorun yok sanıyorum suanlik daha sonra bir problem çıkar mi?
Ertugrulnannesiii _BabyYoda benim oğlumda da var ve ben kontrol ettirmistim sorun yok demişlerdi. Şuan 19 aylık yürüyor vs işte doktora baktridiysaniz endişe etmenize gerek yok 💙
Oburiks _BabyYoda benim oğlumda da vardı ultrasonla baktılar herhangi bir yere bağlantısı var mi diye yoktu yani bir sıkıntı görmediler
Mimoza-kizim _BabyYoda benm kizimdada var canım bir sorun olmadı bazı gamzeler delik oluyormus iceri dogru sanirim onlar sorun yaratiyormus bizimki kapalı gamzeymiş suan 1.5 yasinda zaten duzeldi 🥰🥰
yellowmom8 _BabyYoda bizde vardı doğduğunda ultrason çekildi bi sorun yok dediler suan 7 aylık olmak üzere herhangi bi sorun olmadı bizi kontrolede çağırmadılar
Zmh Benim oğlumda da var 4 aylık. Doktor su an için sıkıntı değil ileri yaşlarda kıl dönmesi yapabilir dedi
Mimoza-kizim _BabyYoda kapalıdir o zaman canım ondan bakmaya gerek duymamis olabilir icin rahat etmediyse baska doktora gotur yinede
_BabyYoda Mimoza-kizim şimdi çocuğu uyandirip inceleyesim geldi ya tam uyuyabilecekken aklıma bir seyler takılıyor 😂
Mimoza-kizim _BabyYoda takilma canim oyle şeylere kactane cocuk geciyo ellerinden birsey olsaydi zaten sana soylerlerdi 🥰🥰
_BabyYoda Mimoza-kizim en iyi doktoru buranın herhalde bilir diyip yatayım bari. Yine de takıntı yaptığım için rüyamda bol bol popo gamzesi icerikli şeyler göreceğim kesin 😂
_BabyYoda yellowmom8 ya benim doktor bir şeyler konuşuyor da kontrole gittiğimizde bebeğim doktorun odasına adım attığımız gibi cigliklarla aglayip ağıt yaktığı için adamin dediklerinin %50sini duyabiliyorum 🤦🏻 yine de ultrason falan olsa yonlendirirdi herhalde kontrol etti bir sey demedi diğer taraflara bakmaya geçti
Mimoza-kizim _BabyYoda 😂😂😂 allah iyiligini versin yat uyu kız takılma boyle seylere sagligi yerinde olsun kuzucugun seninde guzel ruyalarin olsun iyi uykular 🥰🥰🥰
yellowmom8 _BabyYoda ultrasonla bakmalarının amacı ucu kapalımı degılmi diye genelde kapalı oluyormuş ama açık olursa omurgaya gitme durumu gibi biseymis isterseniz başka bi doktora gidin içiniz rahat etsin