pamuksekerinannesii 41 günlük bebegim her aksam karın ağrısı cekiyo gündüz yok gece sabaha kadar aglıyor ve bastırınca karnına sakinlesiyor kabızlık yada ishal oluyor ne yapabilirim karın ağrısını geçirebilmek için
neolacaksimdi_ pamuksekerinannesii emzirdikten sonra göğsünüze alıp gazını alın. Sonra bebek yağıyla gaz masajı yapın. Duş ta gazını atmaya çok yardımcı olur
neolacaksimdi_ pamuksekerinannesii ben kullanmadım ama arkadaşım biogaia diye probiyotik kullanmış çok memnun kalmıştı.. ben ise kimyon çayı demleyip içiyordum günde bir fincan
pamuksekerinannesii neolacaksimdi_ hepsini yapıyorum gazını rahat cıkarıyor bizde kabızlık problemi var o yoksa ishal karın agırısı oluyor mama meme gidiyoruz mamasına yag koyuyorum ishal koymuyorum kabız oluyor ne yapacagımı şaştım
neolacaksimdi_ pamuksekerinannesii Dr tavsisiyesiyle mi yağ koyuyorsunuz. Çünkü çocuğa çok ağır gelir o yağı sindiremez ki
neolacaksimdi_ pamuksekerinannesii kabız ise poposunu uyarsanız. Yzaten 10 güne kadar çıkmazsa normal diye biliyorum
pamuksekerinannesii neolacaksimdi_ o damlalarda var aslında ama işe yaramadı bizde kimyon cayı iyi oluyo ama ishal diye mi kabız diye mi aglıyor artık anlayamadıgım için o cayı veremiyorum şu an ama yinede teşekkür ederim
pamuksekerinannesii neolacaksimdi_ bebegede 1 cay kasıgı veriliyor kendimde içiyorum her gün aksam rutin yapnaya calısıyorum duş aldırıp masaj ile ama cocugumda inatcı bi agrı var ve uyutmuyo cok canı yanıyor ultrason cekildi gecenlerde yetişkin kakası gibi cıktı görüntğde tıkamış çıkısı şurup verdi sabah aksam ver diye oda fazlası ishal yapıyor öyle bir cıkmazdayım ki ortası olmuyo bi türlü
neolacaksimdi_ pamuksekerinannesii lohusalıginiz yeni bitmiş bende hohusalik evremde paketli gıdalar çok tükettim yani abur cubur deli gibi yedim çok canım cekiyordu yani aslında her şeyi çok ciddi anlamda tükettim. Sonra bebeğim çok kıvranıyordu ben bebegin bundan ötürü kivranacagini düşünmemiştim yediklerimi düzelttim paketli gıdayı azalttım yeşil sebzelere yöneldim sizde de o tarz bı beslenme var mı?