Aysglkizilcan Ne zaman sonra regl oldunuz. Ben 8 ay oldu doğum yapalı c.tesi günü koyu olarak kanama oldu hala o şekil devam ediyor normal mi acaba koyuluk? Birde Emziriyorum hala bir yer de süt ü etkiliyor gibi bi şey de okumuştum ne alakaysa.
gencmom_ Aysglkizilcan yok be sütü etkilemiyor kırkım cıktı hemen reğl oldum maşallah sütümde iyi şuan 8 aylığız
benkosarim Aysglkizilcan kişinin bünyesi ile alakalı eğer emziriyorsanız iki yıla kadar regl olmamak çok normal Doktorlar da söylüyor kimisi hemen oluyor kimisi on ay sonra
Oziaden Aysglkizilcan ben 6.aya girerken Oldum doktorlar 1 yıla Kadar yada Emzirme Süreci olmamayı normal Karşılıyo 10gunu geçen yoğun kanamalarda doktora gitmek Gerekmis
Minaa66 Aysglkizilcan ben 40 ciktiktan 3 gun sonra oldum bi kez tek kanama oldu sonra lekelenme tarsinda hala bile karnim agriyor anlamadim bidaha olucak gibi agriyo kanamada olmadi bakalim gorucem
Oziaden Aysglkizilcan hayır cnm emmeye devam ediyoo sorun olmaz tabi kimi 40i çıkar çıkmaz oluyo sorun etme bunları bence
dmlklc Aysglkizilcan 40ım cıkar cıkmaz regl oldum 2 yaşına kadar da kızımı emdirdim sütümde bi azalma olmadı
Aysglkizilcan Doğum kontrol hapı kullanıyor musunuz ? Ben kullanmaya başlayayım. Emzirenlere göre hangi marka?
Themom_ Aysglkizilcan emziriyorum doktorum yazdı kullanıyorum Zlynda 4 ama kendı doktorunuza sormadan kullanmayın
Aysglkizilcan Themom_ bana da bu önerildi. Ama nasıl kullanayım adet oldum çoktan bitti. Ne zaman başlayacağım ki
Themom_ Aysglkizilcan ben 40. Cıktıktan sonra hemen basladım çünkü drum 40 kontrolümde yazdı 4 aydır kullanıyorum hiç ara vermedim ve daha bu ay regl oldum ilk defa:)
Cigdemss Aysglkizilcan ben 24. Ayda oldum. Emzirme bitti 3 hafta sonra oldum. Emzirirrken prolaktin yani süt hormonları baskın olursa olunmayabiliyor. Doktor normal dedi