Minnakkbebekk Merhaba kızım 3 günlük sarılık değerimiz 11.5 çıktı çok mu yüksek doktor 15 olursa yatırıcam dedi çarşamba tekrar kan vericez dua edin düşsün nolur🙏🏻 kilo olarak çok düşük doğdu korkuyorum sarılığı atamıcak diye
irva Minnakkbebekk Emziriyorsanız bol bol emzirin.Bu süreçte sarılık değerinin düşmesine yardımcı olmak için mama takviyesi de yapabilirsiniz.
Mom0008 Minnakkbebekk bol bol emzir canım istersen günde 1 yada 2 kere mama ver ben öyle yaptım uzayan sarılık vardı kısa sürede geçmişti
Elifdemir1907 Minnakkbebekk bende seninle aynı durumdayım gülüm valla 2700 doğdu 5 günde 50 gr almış bol bol da emziriyorum hatta sütümü sagip ekstra iciriyorum geldiği kadar mama da veriyorum geceleri biraz uyusun diye bizimde sariligimiz var iki üç gün sonra tekrar gidicez bakicaklar bu gün hastanede perişan olduk ultrason çektiler bebeği tarttilar ağla ağla bı hal oldu yavrum daha 5 günlük 😭 o ağladıkça ben ağladım ciğerlerim parçalandı anne olmak bambaşka bişey
cimcime1018 Minnakkbebekk Bizim de öyleydi bol bol emzirdim geçti Allah’a şükür. 18 olursa yatış gerekir dedi bize. Size de geçmiş olsun stres olmayın emzirin bol bol
HtckSym Minnakkbebekk bizimki de 11lerdeydi bol bol emzirmek daha doğrusu beslemek gerekiyor idrariyla o sarılığı atması için. Sizde öyle yapın. Sarılık durumunda bebekler uyku halinde olurmuş o yüzden uyanmadigi durumlarda uyandırıp emzirmek gerekiyor kan şekerinin düşmemesi için.