[silindi] Bebeğimi desteksiz uykuya nasıl alıştırabilirim? Bebeğim 5 aylık olmak üzere ve maalesef çarşafta sallayarak uyumaya alıştırmış bulunduk, giderek bizi yoran bir durum oldu bu. Yardımlarınıza ihtiyacım var
Uyutanne [silindi] sallamayarak inanın tek cevap bu. Sallamayacagim diye kafanızda bitirin 1 hafta en fazla zorlanirsiniz. Yatırın besigine ağlayınca alın kucağınıza sakinleştirip tekrar yatırın tekrar mı ağladı alın sakinlestirin tekrar yatırın. Kıyameti de koparsa sallamak yok eninde sonunda bir bakacaksınız ki artık besige koyduğunuzda uyuyor. Iyku öncesi rutin yapın düzenli olarak artık o yapıldığında gece uykusu olduğunu anlasın gibi…
Rumeysaden [silindi] canım ben 5 aylıkken sadece bir ay salladım baktım uyanıyor sürekli hemen kendim uyku eğitimi verdim koydum besigine ağladı üç dört kere hemen aldım kucağıma sustu tekrar koydum 50 dkda daldı ama en önemli püf noktası kendini güvende hissetmesi bence elimi omzuna koyunca aglamadi uyudu şimdi koyuyorum kendisi uyuyor çok rahatim
[silindi] Uyutanne ayyy öyle mi diyorsunuz? Kesinlikle deneyeceğim, sabırla deneyeceğim. Ağırlaştıkça kollarım kopacak gibi oluyor, denemeye değer, çok teşekkür ederim ❤️
Uyutanne Selamcanim kalkıp cocugu beşiğe yatırın odanın kapısını çekin çıkın demiyorum. Kucağa alıp sakinleştirip tekrar yatırın diyorum. Herkes kendisi bilir alışması için bu şart vicdanınız el vermezse 2 3 yaşına kadar elde ayakta sallarsiniz herkesin kendi tercihi