QueenMommm Az önce post açtım kızım uyuyamıyor uyumak istiyor ama kalkıyor hep dua edin rahat uyusun adı Alya duru çok üzülüyorum böyle olmasına 🥺
52_58_52 QueenMommm ah canım 🫂 seni ne çok anlarım bir bilsen 😢 Allahım yardımcınız olsun mışıl mışıl uyusun bebişim derin tatlı uykuları olsun sabaha dinç sağlıklı uyandıracak uykuları olsun ❤️🩹
Sorusormomm QueenMommm kaç aylık bir derdi vardır belki susamış acıkmış olabilir dis dönemi atak ev sıcak olabilir
QueenMommm Sorusormomm 19 aylık hafif ateş vardı ağrı kesici ateş düşürücü verdim üstünü çıkardım iştahsız yemek istemiyor elimden başka bişey gelmiyor
QueenMommm Tottikim ağrısı olabilir ağrı kesici verdim duşa sokamıyorum şuan canım banyonun ışığı patladı eşim evde yok
Sorusormomm QueenMommm hastalıktan canım gecmis olsun geçen hafta oğlumda öyleydi ateşimiz yoktu ama sürekli ağlayarak uyandı uykusu var uyuyamihor kulak iltihabı olmuş doktor damla antibiyotik verdi onu kullanınca düzeldi kulağından birsuru pislik çıktı
martannesiii QueenMommm doğduğundan beri oğluma bu duayı okurum geceleri hep rahat yatar sende oku canım belki rahat uyur oda 41 kere Allahümme ya hakemü celle celalühü
kubraabozkurtt QueenMommm doktorunuza danışıp bay bay night verin rahat edersiniz kilosuna göre doktorlar damlasını ayarlıyor 12 aylık kızım 3 haftadır kullanıyorum şükür gece 1 kez kalkıyor