sunduskilic Arkadaşlar 24 günlük bebeğim öksürüyor neden olduğunu bilmiyorum. Hırıltılı nefes alıyor diye burnunu açtım odayı nemlendiriyorum rahatladı. Şu anda uykuda 10 dakikadır peş peşe öksürüyor. Acile götürsem anlaşılır mı
Msrc sunduskilic eğer çok öksürüyorsa acile götürün ama sanırım üşüttü havalar tam hastalık havası siz sürekli burnunu açın emzirin doktora götürün . Acilde bebek ufak oldugunıcın bişey yapacaklarını sanmıyorum cocuk doktoruna gösterin.
Miniktazmanya Saklama kabının içerisine Sarımsağı ezin zeytinyağı dökün üzerine 1 saat kadar bekletin sonra ayaklarına sarımsaksız kısmından alıp sürün masaj yapın öksürüğe çok faydalı dolapta ya da serin yerde saklayabilirsiniz
Msrc Miniktazmanya evet bu cok güzel ama bebek cok küçükya kokusu rahatsız eder mi diye bişey diyemedım. 2kat çorap giydirilirse koku için cok iyi geliyor.
Miniktazmanya Çok faydasını gördüm ben Bebeğim 1 aylıkken bizde de olmuştu burun açma oda nemlendirme ve bu yağ ile kısa sürede atlattık doktorumuz çok küçük olduğu için ilaç vermemişti siz yine doktora danışın tabi inşallah hemencecik iyi olur🙏
Aybuket https://forum.mutlubebekleriz.com/u/sunduskilic Merhaba aynı şikayetle doktora gittim bebeğimde reflü çıktı.
sunduskilic Aybuket ilk öksürük emzirirken yutamadığı için olmuştu sonra hırıltılı nefes de almaya başladı. Emzirirken başını daha dik tutmaya çalışıyorum aslında doktor ne önerdi