Aleynaduruuu Kızlar malum babalar günü geliyor. Kızımızla babasının ilk babalar günü olucak. Hediye olarak ne yapabiliriz. Fikir alış verişinde bulunsak. Siz neler yapıcaksınız ☺
gencmom_ Aleynaduruuu kocaman nah 😂 hem doğurmasın hem sancı cekmesin bide delirtsin bide üstüne ben gidip ona hediye aliyim vermişim dünyalar güzeli kızı kucağına o bana alsın 😂 şaka bi yana ben kutlamıycam sevmiyorum ama fikir olarak güzel bir akşam yemeği güzel bir fikir olabilir
Sena_0612 Aleynaduruuu Sosyopix den çerceve yaptırdım bebişlimizle olan resimleriyle umarım beğenir benim çok hoşuma gitti 😊
Mommymom_ Ben eşime fanatik galatasaraylı olduğu için eşpfmab takım aldım gs storedan yakın zamanda evlilik yıldönümümüzdü bide apple watch aldım yeter bence 😀😀😀
Aleynaduruuu Mommymom_ benimkide fenerli ama şu şampiyonluk mevzularından pek keyifle giyiceğini düşünmüyorum çok sinirlendi takımına 😂
gencmom_ Aleynaduruuu kızını bir günlük ona emanet edin unutulmaz babalar günü geçirir 👌😂 Cüzdan setleri var onlardan alabilirsiniz benim hoşuma gidiyor onlar kemer vb içinde hatta isim yazan yerlerde var
Aleynaduruuu gencmom_ ondan yaptırdım daha önce isim yazılı cüzdan anahtarlık kemer vs vardı. Başka ne yapsam bilmiyorum
gencmom_ Aleynaduruuu maddi durumunuz el verirse saat alabilirsiniz zevkini bilmiyorum bazı adamlar gümüş bileklik vb takmayı sever bunu en iyi siz bilirsiniz maddi olmasa da manevi olan bişey alın
gencmom_ Aleynaduruuu çicek sepetine bakın orası bir tık daha uygun orda cerceveler var çizilmiş gibi yolluyorlar