Elif_yaren brcn1990 ben hazirlanmayi düşünüyorum siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümüm. Oğlum Eylül’de 3 yaşına girecek. Nasıl olur bilmiyorum. 2022 kpssden 75 puan almıştım.
turnakusss Hazırlanmayacağım ama son kez gireceğim. Mülakat sürecim oldu bir kere 9 sorudan 1′ini bilemedim ve 59 puan aldım, nasıl oluyorsa🤦🏻♀️ Belki bu sefer olabilir kızımın şansına🙏🏼 Bölümüm psikoloji🌺
Boncuk-anne Elif_yaren merhaba elif bende siyaset bilimi kamu yönetimi alan çalışıcak mısın ? acaba nasıl bi yol izliceksin ? Fikirlere ihtiyacım var
Elif_yaren Boncuk-anne ben alana değil sadece gy GK düşünüyorum. İnşallah Eylül gibi hazırlanmaya başlıcam. Siz alan mı düşünüyorsunuz? Benim oğlum 35 aylık gündüz uykusu yok artık. Akşam ne bakarsam o yüzden alan benim için zor
Boncuk-anne Elif_yaren alan bende düşünemiyorum benim oğlumda 30 aylık gündüz uykusu genelde yık bazen erken kalkarsa uyuyo sadece oda yarım saat en fazla 40 dk. Hiç bi yere yetişemiyorum böyle oluncada
Yorgunmom_ Nasıl düşünüyorsunuz cidden hazırlanmak isteyenler nasil bir yol izleyecek birbirimize destek olalım bende maliye lisans mezunuyum
26ikus Benim bebeğimle 6 aylık bende hazırlanmaya niyet ettim bu sene lisans işletme mezunuyum ama nasıl olcak hiç bilmiyorum grup kuralım telegram yada WhatsApp üzerinden hangi kaynaklardan calisicaz nerden baslicaz fikir alışverişinizi olur en azindan