Bety2 Ben kaygana , melemen patates kızarması, patates mücver yağlı şeyler seviyorum . Siz neler seviyorsunuz bizede bi fikir olur
Kadifemsii Bety2 ben şipşak kahvaltı seviyorum bana peynir çeşitleri ve salatalık domates olsun okeyim 😂
uykusuzanne__ Bety2 patates kızartması 🍟 Peyinirli yumurta maydonozlu falan Tost tavada harika oluyor😂 Simit poğça bunları da çok seviyorum Birde mücver harika sarımsaklı yoğurtla 😂 Karışık kızartma birde üstüne domates sos 🥳ve sarımsaklı yoğurt oh mis🫠
herseySeninleguzel11 Bety2 Kuymak menemen peynir kızartması yumurta salatası. Tabi bunlar eşim evdeyken pazar kahvaltısında.. Haftaiçi tabağıma zeytin peynir domatesimi eksiksiz koyayım da yeter😂
EmirMom Bety2 pişi sucuklu veya kavurmalı yumurta bide acılı menemen favoriiiiim birde kajun baharatlı patates kızartması öff gece gece 🙄
ikibebebiranne_ Börek poğaça açma hamur işine bayilirim birde bolca çeşit kahvaltılik ama eşim olmasın zeytin peynir ekmekle kalkan biriyim sofradan elhamdülillah 🤲
Umena Bety2 domates kızartıp üstüne kekik ve kaşar rendesi seviyorum 😬 Patates kızartması İsotlu yumurta Tereyağlı yumurta 😛 Çemeli yumurta dhdhdhd Yumurta seviyorum 😅😅 Bide bi tarif vereyim biberleri küçük doğrayıp soğanı da aynı şekilde doğrayıp kızarıyorsun aynı tavada pişerken icine karabiber koy bir tık fazla tadından yenmiyor bayılıyorum hamileyken sürekli yerdim😅😅🫶🫶 gına geldi şimdi ama biraz özleyip dönerim Pankek de severim
Ysgl26 Bety2 kahvaltıya dair herşey.. kızartma poğaöa simit börek tost yumurta çay petnir zeytin domates salatalık bal reçel kaymak menemen sucuk sosis aklıma ne gelirse.. hepsi benim bebeklerim.
sarmaliklahana Bety2 asla zeytin peynirsiz yapamam 🤭 birde patates kzo artması 2 günde 1 olur mutlaka bunalr olsun yeter 😄🤣
yagmurkokusu_ Çok çeşitli kahvaltıyı severim ilk başta gözüm doymalı karnım iki lokmada doyuyor zaten 😂
Asym33 Bety2 Patates kızartması olmazsa olmazim patates olmadığında sanki masada hiç bir şey yokmus gibi hissederm 🤣
Maviim Bety2 Sucuklu yumurtayı çok severim birde lokma😍 ama şu sıralar diyette olduğum için hiç birini yemiyorum klasik kahvaltım yumurta domates salatalık peynir tam buğday ekmeği 😄 bazen soğanlı omlet
Aslananne1 Bety2 öyle yağlı şeyler sevmiyorum benim ki bildiğin kahvaltı olacak mücver patates kızartması falan sevmem kahvaltida peynir zeytin yumurta tereyağ domates salatalık bide yesil biber bunlardan başka kahvaltida bsii yemem.hafif.olacak
LilyaBn Bety2 ben iyi beyaz peynir ve iyi zeytin severim☺️Yaz domatesi olacak söğiş domates salatalık severim. Melemen favorimdir. Mantarlı omlet severim. Simit nadiren alırım ama severim☺️Son olarak bal kaymak🤤 Kahvaltıda ağır yemeyi sevmem genel olarakta ömrüm diyet yap diyet boz olarak geçtiği için kızartmalar, sucuk salamlar vs yapmamda yememde. Kızımada yedirmem. Misafir geldiğinde yapıyoruö ama☺️
Barbekusos Bety2 dereotlu naneli omlet, mantarli omlet, patates kizartmasi, sert Ezine peynirii, krep, pankek, börek pogaca simit, tereyağı bal. Acıktım be :)