Minikarslann Merhabalar burada bir kaç kişide okumuştum ama doktorun adını hatırlamıyorum sarp mı hakanmı bilenler yardımcı olabilirmiiiiiii
Derinmommy İmkanınız varsa biran önce sevinç doktora gidin ben otizmlilerle çalışan bir fizyoterapistim bağırsaklar düzelince çok hızlı gelişim gösteriyorlar yaşı küçükse imkanınınızı zorlayıp mutlaka gidin azerbaycanda doktor
patilianne Derinmommy benim oğlum da otizmli 2.5 yaşında beslenmesine cok dikkat ediyoruz hiç bağırsak problemimiz olmadı sevinç hanım ne yapıyor?
Minikarslann Derinmommy oğlum otizimli Değil dpktpra gittik sadece konustıgı kelımelerı bıraktı tek basına bu belırtı ıle bisey dıyemem dedi ama ben yinede gitmek istedim bagırsakla alakalı bı sorunumuz yok ama
Derinmommy patilianne otizm hem genetik hem bağırsaklardaki bir problemle ilgili bir durum parazitlerinde sebep olabildiği biliniyor genelde bağırsaklar düzelmeye başlayınca otizm belirtileri geriliyor bnm çalıştığım çocuklar çok faydasını gördü instagram hesabından takip edin sevinc_doktor
patilianne Minikarslann bozulan bağırsak florasının cocugun gelişimini etkilediği düşünülüyor o yüzden düzgün beslenmeye calışıyoruz
patilianne Minikarslann benim oğlumda kelimelerini bıraktı göz teması var ama kısıtlı ortak dikkat yok ve işaret parmağını kullanmıyor başka takıntılarımız ya da hassasiyeti yok
Derinmommy Minikarslann bağırsaklarda problem olup olmadığını dışardan anlayamıyoruz otizmde belli diyetlerin ve takviyelerin bağırsak beyin bağlantısını düzelttiği için otizm belirtilerini azalttığını makalelerden okuyabilirsiniz