Minikkizimm Benim kızımda 4 ay boyunca sürekli ağladı sürekli tek sustuğu zaman artık ağlamaktan öksürdüğü zaman onun dışında hep ağlardı şimdi diyorum ki nasıl sabretmişim şuanda da tahammülüm kalmamış o zaman sabretmişim ama kendime şaşırıyorum seni çok iyi anlıyorum çok zor. Ağlardı çığırırdı ne altını alabilirdim ne üstünü değiştirebilirdim dünyayı dar ederdi bana. Herkes dediki o ağlıyor diye stres yapıyorsun susmuyor daha çok ağlıyor stresini anlıyor ve bende bunu denemeye karar verdim gerçekten o ağlarken sakin oldum stres yapmadım bebek aglayabilir tabiki dedim onunla sakin sakin konuştum zamanla sakinledi o da, 4. Ayında geçti elhamdülillah. Bu bir dönem ve bunun geçeceğini bilmelisin. İnsan delirme raddesine geliyor anlıyorum ama Allah’ın izniyle bu zor günlerde geçecek seninle birlikte kahkaha atacak inşallah. Şuan 5 ay 18 günlüğüz elhamdülillah ağlamalar bitti zordu ama geçti. En azından evladımız sağlıklı Allah korusun hastalık peşinde koşsak hep sussa daha mı iyi tek sorunu ağlamak olsun diye düşünmeye çalıştım ve sabretmeye çalıştım onun bir bebek olduğunu ve tek iletişim yolunun da ağlamak olduğunu kendime anlattım hep. İnsanlar hep dediki doktora götür bir sorun var ama doktor ne diyecek normal bebek bu ağlar diyip gönderiyorlar, stres hiç yapmayıp onunla konuşmayı dene umarım iyi gelir