Zeyneppppp Kızımın ağzı pamukçuk oldu bgun . Sabaha kadar yayılır mi canı çok acır mı ya sabah sağlık ocağına gotrcem hemen . Sadece anne sütü alıyor emmez ağlar diye çok korkuyorum eşimde şehir dışında
Eda1414 Zeyneppppp benim 2 aylık kızımda da var karbonat hiç bir ise yaramıyor maalesef mikostatin diye bir şey varmış sanırım eczaneden onu alıp deneyeceğim bende
delirmeceler Zeyneppppp sancılı bir süreç ve pamukçuk öle bir karbonatlı suyla silmeyle temizlenmez malesef düzenli yapmanız lazım yayılmaması için kaynatılmış ılıtılmış suyla karbonatı ekleyin bastırmadan ağız temizliğini yapın sabah asm dede size bunu söyliyecekler çok olmadı yanına mikostatin yada funsgostatin verecekler
Sun10 Zeyneppppp karbonatlı su diyor herkes ama tekrarlattırıyor biz hastaneye gittik bi damla verdi şurup gibi ağzına sıktık hep onu hemen iyileşti. Emriziriyorsan göğsüne de krem versin oradan tekrar bulaşabiliyor. Bizim ki de öksürüyordu pamukçuktan resmen uyurken bile rahatsız olmuştu çok şükür hemen geçirdi o ilaç
terazikadini Eda1414 benim ağzımda aft çıkıyordu bi ara sürekli bu geçiriyordu çok iyi bir ilaç hemen geçirit inşallah
Eda1414 Yenidunyam o spreyi de kullandım hiç bir fayda etmedi gazlı bezle sildiniz mi sıktıktan sonra ben direk sıkıyorum sadece diline
Zeyneppppp delirmeceler çok fazla.yayilmadi ama.sabah yine gotrcem şuan emiyor . Tek korkum emmemesi ya
delirmeceler Zeyneppppp ikizlerimde yaşadım oğlumda 1 defa kızımda 3 defa ki düzenli temizliğini yaptığım halde ama benimkiler 3 ay erken doğduğu için bağışıklıkta düşünce oluştuğuna karar getirildi merak etmeyin kızımın 2.ci defasında okadar kötü olduğu halde mama reddi yaşamamıştık şükür
busraerdm Benim kızımda da vardı hatta çok uzun bi sure de geçmedi ama emmesinde falan hiç bi sıkıntı olmadı içiniz ferah olsun
Zeyneppppp busraerdm kızım direniyor ama bı gogsumu zor bela tutuyor ama birini hiç tutmuyor çok ağlıyor ya
Zeyneppppp delirmeceler çok şükür şuan öyle bı durum olmadı bgun gttik ilaç verdiler inşaallah geçer bir an önce
Sevda48 Merhaba ne ilacı verdiler acaba benimde bebegımde var doktor karbonatlı su ile temizle dedi sürekli ama geçmıyo 2 hafta oldu ve göğüs uçlarımda aşırı şekilde yara oldu ne yapacagımı bilmiyorum bebege ilaç veremem dedi.
Zeyneppppp Sevda48 mikostatin verdi çıkan yerlerine sür geçer dedi . Aslında 1 çay kaşığı da icir dedi ama ben sürüyorum
FtsArf Zeyneppppp bütün diline yayıldı oğlumun ilk anneliğim süt kalintisi düşündüm hastaneye gittim ilaç verdi ay gün azaldı şuanda tamamen bitmek üzere 3 gün