ozlemmderin bonjour_maman b12 ve d vitamini düşük biraz takviye alması gerekebilir doktorunuzla konuşun
burnumagelioduuujfklkl Adenim1 benim oglumunda bacaklarında vardı bizide hemotolojiye gönderdi doktorumuz bize yayma testi yapmışlardı çok şükür temiz çıktı size niye yapmadılar acaba bence başka bir doktora gidin.
xSarelle burnumagelioduuujfklkl yayma testi nedir? Benim oğlumda da var sırt bölgesinde biraz ama normal diyip geçtiler
ozlemmderin xSarelle plt kanın pıhtılaşma ile alakalı bir değer vücuttaki morarmalarda düşük çıkabilir
xSarelle ozlemmderin benim ve oğlumun plt değeri aşırı yüksek normal olması gerekenden daha fazla o yüzden merak ettim, teşekkür ederim:) 🌸
ozlemmderin xSarelle aşırı yüksekse doktorunuzla konuşun bence bazen enfeksiyonlarda yükselebiliyor yine de takipte kalın geçmiş olsun
xSarelle ozlemmderin benimde yüksek çıktı baya hemde. Acaba sebebi ne olabilir?? Enfeksiyon dışında (plt değerinin)
sevdenurnur Adenim1 merhaba bebegınızın son durumu nedir neden kaynaklıymıs bızde de sırtta morluklar var