Adenim1 Bebegimin sirtinda morluklar oldugunu fark etdim masaj yaparken daha yeni onceden hic bogle bi wey yokdu yarin doctor randevumuz var ama rahat etmedi icim bide bilgisi olan varsa diye buraya yazayim dedim Bebegim 5 ay 2 gunluk bu arada
zeynepolurmu Adenim1 başta aklıma ilk şiddet olayı geldi. Kendiniz bakıyormuşsunuz ama baba falan ağlıyor diye sinirlenip bir şey yapmış olabilir mi siz görmeden ? Ne haberler okuyoruz sonuç olarak. İkinci olarak da değerlerle alakalı olabilir dedim temiz demişsiniz başka da bilgim yok geçmiş olsun
sevdenurnur Adenim1 merhaba bebegınızın son durumu nedir neden kaynaklıymıs bızde de sırtta morluklar var
hunilimomy Adenim1 https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz🌺
seninbenimlederdinne_ Adenim1 Çok geçmiş olsun büyüklüğünü net seçemedim düşme durumu falan oldu mu hiç
_Teacher-mom- Adenim1 geçmiş olsun ❤️🩹 benim oğlum da 6 ay olacak. Sürekli kucağım da tuttuğum için sırtında hafif iz oluyor derisi tazecik olduğu için. Fakat geçiyor hemen. Bilemedim ben 🌸
Adenim1 Sblock iwte sirtinda bariz belli daha yeni duw aldrdim once el ustlerinde sanki hiss etdim acaba yalniwmo goruyorum dedim ama sonra yuz ustu yatrip sirtni masaj edince bakdimki orda yewil yewil var
seninbenimlederdinne_ Adenim1 Çok geçmiş olsun Rabbim korktuklarımızla sınamasın sadece sırtında oldupu için belkide kucakta tutmaktan olabilir diye düşünüyorum hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum
Adenim1 _Teacher-mom- nirmalda 1 gunde bir gun du aldrm madaj ederm hic gormedim acaba kucagima alirken mi oluyor parmak izlerimmi? Cunki baya beyaz bi bebek
Sblock Adenim1 düşme durumu yoksa kan değerlerine baktırmak gerekiyor canım ama hemen telaşlanma inşallah önemli bir şey değildir bebeklerin cildi çok hassas biliyorsun basit bie şeyden olmuştur belki