BurcuMasal Doktorum ikisini birlikte kullanmamı söyledi biogaia günde 1 kez 5 damla,Nurse Harveys 3 kez 10 damla.Kullanan memnun kalanlar hangi saatlerde veriyorsunuz damlaları?
Mutluluk BurcuMasal ikisini bende kullanıyorum ama bana bir faydası olmadı sanki. Sap simlexi almak istiyorum size faydaları oldu mu acaba
yamac0608 BurcuMasal sadece biogai kullanıyorum 12.1 gibi hep o saatlerde veriyorum çok faydasını gördüm artık ara ara vermeye başlayacam 3 aylık bebeğim
Dlk90 Mutluluk Emineyakar bende alayım o damladan relektaz kullanıyordm ilk ar bayagi ıyi geldi smdi etki etmiyor 😞
Mkrmemr Mutluluk ben sab simplex kullanıyorum canım çok iyi geldi biogai ve nurse harvers bana hiç iyi gelmemişti
Mutluluk Emineyakar bende alicam en kısa zamanda bu iki damlanın bi etkisini görmedim çünkü. Sap simlexi nasıl kullanıyorsunuz
Banu_alper Bizde biogaia kullaniyoruz eczaci sabah uyandiginda ac karnina verin dedi birde sab simplex o da gunde 3 kere doyurduktan hemen sonra daha etkili olur dedi duzenli kullanimda 1 hafta 10 gune etkilerini gosterir diyorlar insallah o gunleri bekliyoruz 🤲🏼☺️
Ilgazege1 Sab sımplex cok ıyı bır damla biogai ile beraber kullandık ıyı geldı .zaten 3.5 ayşık oldu bıraktık gıbı bısey
elmalikurabiye BurcuMasal kendi insiyatifimde biogaia aldim. Cok iyi geldi. 2 3 gunde 1 kez veriyorum ben. Sanki iki ilac ve gunde 4 kez cok gibi geldi bana.
melekkizim BurcuMasal sab simplex kesinlikle . ben cok faydasini gordum. bio gaia ile beraber kullaniyorum. nurse h. kullandim ama rnim bebehimde hic ise yaramadi.
Mkrmemr Mutluluk günde bir kere 15damla kullanıyorum canım hemşire gaz sancısı fazla olursa emzigine bir damla damlatabilirsin emdikçe rahatlar dedi
Yasmus Zeynep7 5ml tamamen dolu oluyo sanırım demi ben okadar vermiyorum 2 ml veriyorum 5 saatte bir çoğu zaman saatleri şaşıyo zamanında veremiyorum ama iyi geliyo
yamac0608 BurcuMasal bildiğim kadarıyla biogain hiç bir yan etkisi yok bagırsak düzenleyici olarak geçiyor ama hemen sonuç vermiyor 1 ayın sonun dA düzelme başlıyor hemen hemen onunla olduğunu sanmıyorum huzursuzluğunu ama bırakmayın devam edin etkisini görürsünüz bide herşeyinize kimyon dökün ben öyle yapıyordum.