Burcudoga 16 aylık kızımda 3 gündür geçmeyen inatçı Ateş var, burun akıntısı hapşırma öksürme hırıltı yok. Bu durumu daha önce yaşayan var mı? Tecrübelerinizi bekliyorum
Seymapala Burcudoga benim bebeğindedir aynısı olmuştu ateşi 39 dam düşmüyordu serum san sonra düzeldi bebeğim
Hnfe Burcudoga hayır gündüz hicbiesey yoktu gece ateşi çıkmaya basladi ertesi gün hemen tahlil yaptırdım crp 21 cikti o gece antibitotige başladık kustu o gece hemen tekrar acile gtrik 41 olmus crp bir gecede yükselmiş daha da tek belirti atesti calpole rağmen 3 gece düşüremedim
Kupelikiz_1 Burcudoga yok yarına randevu aldım. Ya şurupla düşürebildiğim için doktora gitmeyi düşünmüyordum ama artık korkutmaya başladı ateş. Manisa da oturuyorum buralar çok sıcak ateşte olunca çok zorluyor
hamza_ Burcudoga benim bebeğim de öyleydi 10aylik üç gün boyunca ateşi 39dusmddi acile gturdum boğazı kızarmış dedi ve iğne yaptı çok şükür geçti
Hayriyeye Bizde de 2 gündür düşmüyor fitil verdi ona rapmen düşmedi şuan nöbetteyim çok kötü bir durum ya