mombabyy Merhaba iki aylık bebeğiyle havuza veya denize giden var mı bebeğinizi sokuyor muydunuz acaba suya yada bilginiz var mı bu konu hakkında rica etsem yardımcı olur musunuz
Birberenannesi mombabyy 55 günlükken tatile gittik ama kızımı sokmadım. Havuza girmek 1 yaşına kadar yasak zaten ama deniz için doktoruna danış bence canım.
Catlakbiranne mombabyy Sadece ayaklarını sokmuştum denize Ama o aylarda tamamen sokmadım 1 yaşında soktum denize Havuz bebekler için çok da iyi değil
ozlemmm Benim bebegim 11 aylik ama havuza sokmayacagim. Sizinki de kucukmus zaten anlamaz simdi havuz mavuz. Hic riske atmayin yetiskinler icin bile hijyenik degilken. Belki denize ayaklarini sokarsiniz
mombabyy ozlemmm bende tam tersini düşünmüştüm deniz tuzlu su diye zarar verebilir diyordum havuza sokarim diye düşündüm ama galiba iyi değil. Sebebi ne peki sonuçta havuzlarda sürekli filtrasyon yapılıyor bilmediğim için soruyorum 🙏🫶🏻
ozlemmm Enfeksyon kapma riski cok fazla canim i internetten bak istersen, klor da kendi basina zararli. Zaten klor her turlu bakteriyi yok etmiyor, yetiskinler icin bile zararli havuz. Tam tersi deniz en sagliklisi surekli bir sirkülasyon var cunku