Melisaoguz Merhaba hanımlar bir sorum olacaktı süt arttırmak için anason kullanan oldu mu kullandıysanız ne kadar kullandınız ?
Kivancsmomm Melisaoguz ben de bestlak kullanıyorum bir de ebebekte malt içecekler var onlardan kullanıyorum yeşil olanını bence iyi geliyor.
Burcu_baharkurt Canım devamlı kullanabilirsin bestlak damla da onu da kullanabilirsin bol bol su tüket yemek ye yedikçe zaten gelir sık sık emzir çoğalır sütün inşallah
Melisaoguz Burcu_baharkurt bestlak sürekli kullanıyorum suda içiyorum fazlasıyla hemde normaldede çok su tüketen biriyim emziriyorum ama zamanın bebekleri hep emzirmeyle sıkıntılı ya emmiyor ya çok emiyor 🙈🙄😂 bizde sürekli kriz halindeyiz ne yazık ki anason ne kadar kullanıyorsunuz 1 fincan için ne kadar eklemem gerek bilginiz var mı ?
1koalannesi Ben solgarın süt arttırıcı gıdasını kullanıyorum çok memnunum iki günde bile çok fark etti
1koalannesi Melisaoguz evet çok güzel arttırıyor gerçekten, bebeğim üç aylık artık sütüm yetmiyordu omu kullandıktan sonra göğüslerim ilk günküler gibi dolu dolu oldu
bilghrz 15 gün oldu dogum yapalı ilk günler cok güzel geldi hatta akıyordu bıle sımdı hiç yok😵💫 lohusa stresi istahım felan kesıldi acaba ondan mı ki yoksa bestlak malk icecek hepsıni aldım kullanıyorumda
Betul_23 Anason günde 1 2 fincan yeterli beyaz helva çok süt yapar marul havuç ilk başlarda sütüm yoktu beyaz helva anason çok faydasını gördüm tavsiye ederim