snms Güzel anneler merhabalar 🌸 oğlumun yüzünde bir haftadır bunlar var ara ara çok öpülmekten, herhangi bir tahristen yada sebepsiz kücük sivilcecikler olabiliyordu fakat bu yedi gündür böyle devam ediyor haftaya kontrolümüz var ama acil bişey midir alerji midir? 7 aylık olmamıza on gün var ek gıda alıyor alerjik bi bebek degildi bu zamana kadar [url=https://hizliresim.com/qA0N6B][img]https://i.hizliresim.com/qA0N6B.jpg[/img][/url]
snms snms bu arada sabahları güneşe çıkıyor birkaç gündür on dakika kadar acaba dokunuyor olabilirmi?
Ballicorekannesi snms ay bizde de var bunlardan. Her çocukta olurmuş 2. Ayında geçermiş. Anne karnında biriken yağlardan dolayı nefes alamıyomuş cildi ondan çıkıyomuş bu sivilceler. Endişelenicek bişey yok demişlerdi canım.
Efenin_annesi snms fazla beslenmektende olabilir ara ara benim oğlumda da oluyor 4 aylık bence önemli bişey değil
snms Gglcn aslında dikkat ediyorum ama emerken çok terliyor koluma gelen kısım acaba pişiyor isilik gibi mi oluyor dedim birde 🤔
Senayy Gglcn aa benimkinde de var şuan buna benzer bişey gece emerken yanağına falan akıyor çoğunlukla. Süt yapar mı hakkaten ben bilmiyordum tam tersi anne sütü iyi gelir diye duymuştum 🤔
snms Efenin_annesi anlıyorum ek gıdayı birkaç gün keseyim olmazsa gün icinde sönüp tekrar baslıyor cünkü 😌
Efenin_annesi snms bence mamayı azalt içindeki yağlardan olabilir. Ek gıda miss gibi vermek varken neden maya veresin ki.
snms Efenin_annesi mama almıyor oğlum anne sütü artı ek gıda sütü azaltıp ek gıdaya yüklenemem ek gıdaya ara vermeyi düşünüyorum zaten yüzde seksen anne sütü alıyor suan icin
snms Gastronomiss yenidoğanken bizde geçirdik o sorunu o konuda bilgim vardı önemsememistim ama artık büyük yedi aylık ve ek gıda alıyor alerjiden şüphem bu yüzden insallah basit biseydir teşekkür ediyorum cevabınız icin 🎈
Gastronomiss Benim bebeğim 40 günlük bunlardan bizde de var doktor yenidoğan dermatiti dedi ama sizinki büyükmüş
Gglcn Senayy o işte anne sütünün yaradığının belirtisi kızlar bende ilk başta isilik yada öpmeden oluyor sandım ama sonradan öğrendim.