frdclk Kızlar bebegim 3.5 aylık 0-3 ay arası 7 de vs uyuyup en az 12 de uyanırdı… Şimdi 2-3 saate bir memeye kalkıyor mahvoluyorum. Bu civardaki bebekler gece en fazla 3 kere memeye kalkıyormus neden benim bebegim böyle 🤔😭
jap frdclk benimki 4 aylık oldu hala 2 saatte bir kalkıyo beynim ağrıyo artık. Gündüz uykuları da 30-40dk😒
aeg-66 frdclk Benim kızımda sürekli uyanıyor derin uykuya dalamiyor doktora götürdük reflu varmış ondan uyumuyor olabilir dedi şurup kullanıyoruz biraz düzeldi eskiye oranla az da olsa daha iyi
Tbmstf Buyurun arkadaşlar bebeğimin kalkış saatleri 🥲 23:30 23:45 00:00 00:50 01:55 03:40 04:00 05:00 06:30 07:00 bu arada 6 aylığız ve sadece meme için uyanıyor
AegeansMom Tbmstf o 01.55 le 03.40 varyaa off diyorum, insana sanki tüm gece deliksiz uyumuş hissi veriyor😅😅 aynı benim bebe de böyle. Emmiyor aksine mama içiyor ama ona rağmen uyanıyor
Tazeanne3 Tbmstf ahahahah bu benim oğlum işte 😂😂😂 19 aylık hala yarım saaatte bir bile kalktığı oluyo çok nadir 2 saat uyumuştur o benim için lüks post sahibi 3 buçuk saaatte bir kalkıyo demiş birde ben onun için nelerimi vermezdim 🙈
Niluska Tbmstf bizde de ayni durum. 4,5 aylik. Tek fark bizde 6dan sonrasi yok. Uyumuyor. Gulucukler, konusmalar ben uyandim diyor. 1,5 saat sonra kisa gunduz uykusu maratonu basliyor.
Perianasi 9 ay 20 günden bildiriyorum gece kaç kaç kere kalkıp emdik hatırlamıyorum 🙈😀 emerek uyuyan bütün bebekler böyle alışkanlıktan uyanıyor
Tbmstf Tazeanne3 ayy valla 3 saat aralıksız uyuyor çok çok nadir o gün kendimi o kadar enerjik hissediyorum ki 😂
sukriye1 3 ayligiz ne gece ne gündüz uzun uzun uyumaz gece saat başı uyanır gündüzde gün içinde uykusu çok azdır oda yarım saat 40 dk uyuyor ya ona bile yaralı sukur dediğim günler oluyro