Zeyneppppp Kızım alt ve üst dudağında pamukçuk çıkmış ne yapabilirim kizlar yardım eder misiniz ya yarın sağlık ocağına gotrcem ama emmesine engel olur dye korkuyorum yarına kadar yapabileceğim bsey varsa yapayım ,🥺
Bilgeebaby Zeyneppppp pamukçuk dediğin şey dildeki beyazlık ise ben onu sordum yanaklarına yüzüne sıçramadığı sürece müdahale edemiyoruz dediler
Eslemmmm66 Zeyneppppp Benm Kızım da 2 aylıkken falan olmuştu ama dilinin üstü beyaz örtü gibiydi ne yaptıysam geçmedi. Kaynanam kendi saçını bebeğin silik üzerine normal siler gibi sil dedi bi iki gün yaptım çok şükür geçti bidaha da olmadı. Denemenizi tavsiye ederim. Saç nasıl geçirir demeyin anne saçı geçiriyormuş eskiler çok şey biliyor
ArzuKeremAras Karbonatlı su yapıp kulak pamuğu ile sürün hemen geçecektir doktorumun önerisiydi hemen geçirdi.
Kbra-41 Merhaba benim kızımdada olmuştu doktora gittiğimde candı-pak doğal ilaç vermişti sprey ağız içine sıkıyorsunız geçirdi 1 hafta içinde bende ek olarak ağız içini ve kendi göğüs ucumu karbonatlı suyla sildim bu süreçte birde emzik ve biberon başlıklarını ya değiştirmelisiniz yada sık sık kaynatmanız gerekiyor
ArzuKeremAras Zeyneppppp bir çay bardağına bir dolu çay kaşığı demişti doktor ama ben göz kararı koyup karıştırıp sürüyorum kaynamış soğumuş suyla yaptım ben.
yagmurkokusu_ Karbonatlı suyla silme yaptım soda ile de oluyor hatta aft olmuştu ateşten dolayı ağzının içi hemen geçirmiş.
Zeyneppppp yagmurkokusu_ karbonatlı suyu denicem smdi hemen geçer mi acaba ya zaten gaz srunumuz var bide bunla uğraşmak istemiyorum 😭
yagmurkokusu_ Zeyneppppp evet deneyin ama çok sulu olmasın sıkın suyunu tülbent ile yapın yan yanaklardan üst alt bastırmadan yavaşça
Eslemmmm66 Zeyneppppp Ağzının içine bi tutam saçınızı alın saçınız uzunsa bezle siler gibi silin farkı görürsnz zaten bi kaç yapışda