anne2019 Merhaba kızlar ben kilo vermek istiyorum beyaz ekmeği hamur işini kestim ama hala veremiyorum 1 2 ayda en hızlı nasıl kilo verebilirim yardımcı olur musunuz
Adenimin anne2019 yemeyerek :( kahve su soda ve pulbiberli yoğurtla bunalıma girdiğim dönem bir ayda çok sağlıksız 14 kg verdim geri almadım fakat kansızlık olmuştu
Ocakalti anne2019 bende vermek istiyorum emziriyorum yine de veremiyorum Emzirdikce acıkıyorum aciktikca yiyorum 🤪
Maviim anne2019 Aralıklı oruç yapıyorum, 1 ayda 5 kilo verdim ve yediklerimi de kısıtlamıyorum herşeyden yiyorum. Buna ek olarak kansızlığım varmış yeni baktırdım oda engel oluyor kilo vermeye hap içmeye başlayınca daha çabuk vermeye başladım
anne2019 Adenimin 7 8 kilo versem yetecek beslenme düzenimi değiştirdim yinede olmuyo pul biberli yoğurdu 1 ay boyunca mı yediniz
Kuzeymomss Adenimin yoğurda sadece pulbiber mi koyuyordunuz acaba? Limon ya da başka bahatartlar koyuyor muydunuz?
Adenimin anne2019 evet sadece saydıklarımı bide yemeklerin tuzuna bakmak için tadarız ya 2 kaşık olmuş mu diye akşam üstü o kadarcık yerdim sonra beğensem bile aslında güzel değilmiş va derdim nefsimi körertsin diye 😂😂😂
Elf123 anne2019 onu da yemiyorum sıfır ekmek tez zamanda alışır bünyem inşallah içimde bir boşluk varmış gibi hissediyorum 🙂
Ocakalti anne2019 inşallah oyle olur canım. Süt olsun diye tatlılar, yağlı olsun diye çerezler derken doğum kiloma döndüm tekrar 🙄
Yarenmelisaa anne2019 ne kadar sürede verdiniz dikkat ettinizmi yediklerinize yoksa dikkat etmeyerek mi verdiniz birde spor yaptiniz mi😊