Kamale Kızlar merhaba. Oğlum bu gün ek gıdaya başladı amaaa o kadar kötü gecdi ki(( 1 tatlı kaşığı brokoli vermekti hedefim. Ağladı, ögürdü bögürdü püskürttü. Bu normal mi? Sizde nasıl başladı?
Melis1706 Kamale Ben yogurt patates havuc tatli patates yumurta meyve oyle gittim brokoliyi sevmemis olabilir
Tazecikanneeee Kamale bence yoğurt patates yumurta ile başlayın yavaş yavaş alışır diğerlerine umarım
Melis1706 Kamale Ben hwr gun bizim buarada markete gunluk sut geliyor posetli kiloluk alip kaynatiyorum baya kendim yapiyorum.sutu 1 yasindan once vermiyorsun ama yogurt veriliyor kendin yapicaksin
Melis1706 Kamale ben oyle aliyorum pastorize sut alanlarida duyuyorum.tabi kaynatiyorum mayasini kayanttigim sutle karistirip tencerenin kosesinden koyup karistiriyorum biraz sonra kavanozlayip 6 saat falan bekletiyorum hatta ilk defa en son yaptigimda yogurt kaymakli olmus ben sok😂😂
Kamale Hilalramazanalperen 5 ay 20 günlük. Henüz yumurta vermedim. Havuç vermek istedim bu gün onu da yemedi
Kurt2808 Havucu yogurtla verin sütü pastörize yada günlük süt olarak alın açık süt almayin ayrıştırılmamis olduğu için doktorlar istemiyor