Aylinayliz50 Kızlar 2 ay 20 günlük bebeğim saat başı en geç bir buçuk saatte bir emmek istiyor netten baktığımda 3 saat arayla emzirilmeli bu aydaki bebekler yazıyor ben isteyince hemen emziriyorum doymuyor mu acaba
kahvepres Aylinayliz50 yok onla alakası yok bebek her emdiği zaman bende veryrum hata yarim saate bir bu yüzden kilo alimimizda iyi gidiyor cünki her bebek aynı değil bazıları sürekli emmek istiyor
Ahhannelik Aylinayliz50 3 ay 9 günlük kızım doğduğundan beri hep emmek istiyor bıraksam meme ağızda duracak öylece her istediğinde verdim kilo alımı çok güzel gidiyor şimdilerde artık biraz oyaliyorum çünkü sütüm yetmiyor mama takviyesine geçtik
Aylinayliz50 kahvepres evet çok şükür bizim kilomuz da çok iyi her istediğinde veriyorum bende sonra meme reddi falan olmasın diye
Aylinayliz50 Ahhannelik bende her istediğinde vermeye çalışıyorum ama bi ara çok gaz problemi vardı doktor iki üç saate çıkar süreyi dedi ama yapamadık tabiki 🤭
kahvepres Aylinayliz50 yok olmaz cnm bnm ama illa bazı dönmlrde meme redi oluyr atak dönemlrnde oda zatn 1 hafta süryr tekrar alıyor