Zehrade Kızlar bu test normal de + şeklinde olunca pozitif oluyor ve ben yaptıktan 2 dakıka sonra baktım bişey yoktu 5 10 dakıka sonra baktım silik bir çizgi vardı testi kırdım açtım daha da belli oldu sanki şimdi pozitif mi negatif mi anlamadım ve adetimin üstünden 6 gün geçti henüz olmadım böyle bir durum yaşadınız mı yaşadıysanız pozitif mi negatif mi çıktı birde sizde görebiliyor musunuz çizgiyi? !https://imgyukle.com/i/rLN3RS foto bu
tamzamanlianne Zehrade ben silik bi cizgi gördüm yukardan aşağıya doğru. Ama garanti bi test daha yapın derim.
Zlm Zehrade bu testin içi mi hiç kirmadigim için birşey diyemem ama ilk çıkan sonuç geçerli daha sonra kuruma çizgisi oluyo ama ben kızımı silik çizgi ile öğrenmiştim adetime birkaç gün vardı daha
Zehrade tamzamanlianne 6 gün geçti normalde diğer gebeliklerimde 3 gün geçtiği an mide bulantısından mahfolurdum bunda bulantı yok tekrar yapıcam ama 2 3 gün geçsin mi yoksa şu an yapsam net sonuç çıkar mı acaba
tamzamanlianne Zehrade benim ikinci gebeligimde 10 gün falan geçmişti. Test yaptığımda kopkoyu çıkmıştı ikinci cizgi. Bence şuan yapsanız çıkar 6 gün az değil. Cizgi ilk 5 dk icerisinde silikte çıksa %90 hamilesinizdir☺️
Zehrade tamzamanlianne yaptım ama işte bu şekilde çıktı yarın sabah tekrar 2 bebemi de alıp eczaneye gidicem bu sefer 2 tane alıcam 😅
baloglaninannesiiiiiiii tamzamanlianne ya bende 2 saat önce test yaptım ilk tek çizgiydi atmamıştım tekrar bakayım dedim silik çizgi var napacağımı bilemedim ya
Zehrade tamzamanlianne 3.😊. Ama şu an gebe miyim değil miyim bilmiyorum o aralıkta kalmak çok sıkıntı yaratıyor 😊