incir-receli evdeki muzlar kötü olmaya başlamış. muzlu kek tarifi olan yada muzları kullanabileceğim bir tarifi olan var mı?
Rubab_Mommy incir-receli Ben muzlar baktım kararıyi çatalla ezip biraz büskivi biraz kakao evde varsa ceviz fındık falan robotta çekip karıştırıyorum minik topçuklar yapıyorum Çok guzel oluyo 🙂
incir-receli marinelife Noname21 mysaa1 Rubab_Mommy penyy Aaayyssee Sevde_Efe41 hepinize teşekkür ederim 😍 içime sinen bi kek tarifi bulamadım pasta yapıyorum o yüzden ☺️
penyy incir-receli ben muzlu kek birkaç tarif denemiştim ama malesef sonra o tarifleri bulamadım ama tabiki yapabilirsiniz inanılmaz lezzetli oluyor ve ev inanılmaz müthiş kokuyor 😋😋😋
MeTeCa incir-receli Keki bilmem ama şu sosa bulayıp kızartma tarifi vardı. Onu yapmıştım, bana mı öyle geliyor bilmiyorum da muz pişince sanki o tatlı tadını biraz kaybediyormuş gibi 🤷🏻♀️
Jfkskskdn MeTeCa bende bir kere fırına çikolatayla vermiştim hiç beğenmedim pişen muzun tadı güzel olmuyor sanki
acimavi incir-receli muzlu kek oluyor, hatta yumurtasız tarif var, tarif ezberimde değil😅 google amcaya yazınca birkaç tarif çıkıyor