MeteYmen_Annesi Eğer var ise özelden atarmısınız ikizlere alışveriş yapacağım o nedenle lazım ne kadar fazla olursa o kadar iyi benim için yaklaşık 1000 tlilk bir alışveriş yapacağım çünki
Nacafa MeteYmen_Annesi ben 9 takım kıyafeti 700 TL ye aldım parça parça. Bence sizde ayrı ayrı alırsanız daha hesaplıya gelir
Nacafa Duyulurum ben 24 yaşındayım lcw 18-24 yaş aralıgında olanlar için ayda 2 defa kargo bedava yapıyor ondan yararlanıyorum
Duyulurum Nacafa evet o şekilde gayet avantajlı olur. Çünkü 250/100 veya 330/130 gibi kodlar da aslında %40 indirim oluyor tutar aşılmadıysa
Nacafa MeteYmen_Annesi lcw watsap hattına şimdi tam yaşındayım! diye mesaj atıyorsunuz sizden isim soyismi TC kimlik no falan istiyorlar o şekilde kayıt yapılıyor kayıt yaptığınızda da kullanabileceğiniz bir kuponu hesabınıza tanımlıyorlar ve ayda iki defa da kargo bedava oluyor
MeteYmen_Annesi sarmaliklahana beklerim hiç sorun değil part part mı alayım yoksa hepsini birlikte attığınız kod ile mi gireyim
sarmaliklahana MeteYmen_Annesi 2 kod verebilirim istersen yarım yarım al. Sepete bak toplu alınca mı uygun oluyor yoksa ayrı ayrı diye mi. Ona göre al canım. 400 TL sanırım üzeri kargo bedava oluyor. %40 belli saatte cıkıyor onu beklıyorum atarım sana 🤭
sarmaliklahana Balkes1920 canım yarın yaz bana unutturma mutlaka vereyim sana. Bugün 2 kod o bayana söz veridm 😇