Melike42 Merhaba arkadaşlar 14 aylık bebeğim var emzrmşyorum uyurken sadece biberonla uyumak istiyor süt mü vermeliyim mama mı yoksa süt iyi değil diyorlar
Elisa34 Melike42 genel olarak buradakiler Diyo ama doktor bize normal süt verebilirsin demişti yaşına girdikten sonra ben kızıma verdim sevmedi sütü
Nurgr Melike42 kızım 21 aylık emmeyi yeni bıraktı inek sütü içmeye başladı uyumadan önce ve sabah kalkınca. Faydası illaki vardır diye düşünüyorum ama tabi yoğurt kefir gibi süt ürünleri daha faydalı onu biliyorum.
livanurvealpinannesi61 Melike42 inek sütünün sadece kendi yavrusuna faydası var bize faydası yoktur. 2 yaşa kadar formül mama verilir anne sütü yeterli değil ise.
Poyrazbebekannesi Melike42 13 aylığız bazen mamasına suyla sütü karıştırıp veriyorum günde maks 80 cm falan süt akıyor bazı günler sadece su ile yapıyorum sabah akşam emiyor
livanurvealpinannesi61 Elisa34 uzmanlar artık 2 yaşa kadar süt önermiyor. Çoğu doktor 2 yaştan önce süt verilmez diyor. Sütün birçok zararı var.
Elisa34 livanurvealpinannesi61 her ay genel kontrole götürüyorum yaşına girdiği gibi verebilirsiniz dedi anlamadım gitti kafam karışıyo artık kime inancaz bilmiyorum
livanurvealpinannesi61 Elisa34 bazı doktorlar ya zararını bilmiyor yada bile bile süt ver diyor oysa sütün birçok zararı var malesef