starwomen Cynr Haşlanmış yumurta Peynirli, yeşil soğanlı sahanda yumurta Patates haşlaması Zeytin, peynir, kaşar peynir Tahin pekmez karışımı Domates, salatalık Pankek Krep Avokado Tost Bunları veriyordum
Arzugok Cynr 8 aydan itibaren doktorumuz yumurta beyazı verebilirsin demişti şükür alerji olmadı omlet yapıyorum pankeke bayılıyor farklı meyveler koyarak pankek yapıyorum meyveli yulaf ezmesini sever sindirim sistemi için de çok iyi geliyor
Tugceonrdml_ Cynr Bugun kahvaltimiz 2 yumurta sarısı zeytin ezmesi ve beyaz peynir üzüm pekmezi yada karadut pekmezi
Sedsedsed starwomen peynir bebek peyniri mi ve zeytin bebek zeytini mi acaba? Arastırırken görüyorum hep tuz asla vermeyin diyorlar o yüzden bebek loru ve zeytini var henüz baslamadım ama merak ettim
starwomen Sedsedsed bebek peyniri ve bebek zeytini kullanmadım. Zeytini 1 gece önceden suya koyuyordum sabah veriyordum peynirde de genelde kaşar peyniri daha çok yiyordu o dönemler 1 yaşından itibaren de tahsildaroğlu, bahçıvan marka peynirleri vermeye başladım doktor önermişti. Mesela şu anda zeytini de suya koymayı bıraktım
starwomen O1Anne bunların hepsini bir günde ben bile yiyemem kız 😀😀 her gün farklı farklı yapıyordum toplu yazdım 😀