HtckSym Kızlar 2ay 28gunluk oğlum var bazen memede aşırı çırpınıyor gaz sancısı varmış gibi. Kaldırıp gazı varsa çıkarıyorum bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. Sonra devam ettiğimde yine aynısı oluyor. Sizde de bu şekilde oluyor mu sizce nedendir?
nursanpam HtckSym uykuya direnme olabilir. Bizim kiz da yapıyordu. Kendisi dalamadigi icin cirpiniyordu
520Mucize777 HtckSym Bebeğinizde kolik olma ihtimali var yediklerinize dikkat etmeniz gerekebilir emziriyorsanız emzirmiyorsanız kullandığınız biberonik kolik biborununda alın tavsiyem doktorunuza sorun kolik bebekler her zaman aynı saatler yada süt içtikten sonra gaz krizleri oluyor
HtckSym 520Mucize777 böyle kriz gibi değil hem emmek istiyor hemde kıvranıyor acaba sütüm tazyikli mi diye düşünüyorum
Mhdbtl--- @“HtckSym”#benim kızımda 50 günlük aynı şekilde emmek istemiyor ağlıyor çırpınıyor, biberonla da öyle yapıyor beslenmek istemiyor 😔😔
ugurbocugu HtckSym emzirmeden önce birazcık elinizle sağabilirsiniz veya emzirme pozisyonunu değiştirebilirsiniz bebiş sizin üstünüzde olacak şekilde yatar pozisyonda gibi
HtckSym nursanpam evet bu da olabilir çünkü sonrasında genelde uyuyor. Siz özel bişey yapıyor muydunuz