Prensesminik42 52hamile kaldım 67ile dogum yaptım sezaryen oldum hamilimde trid çıktı hızlı çalışıyor die 9ayda ilaç kullandım şimdi yavaş çalışıyor şuan 76kiloyum ne yaparsam yapıyım almaya devam ediyorum kızım 3yaşında
Feyzosumunannesi Prensesminik42 Benimde 10 kilo fazlam kaldı 70 kilo idim diyetisyene başladim şimdi kontrolden geliyorum 3 haftada 5.5 kilo vermişim 4. Haftama basladim 64 kilo olmuşum 6 kilo fazlam kaldı
sekerkizinannesi1 Prensesminik42 yaa bende 62 yle hamile kaldım doğuma 80 le girdim doğumdan sonra bı ara 60 kg ya düştüm şuan 72 kiloyum ve asla veremiyorum napicazz böyle yaa☹️
Prensesminik42 sekerkizinannesi1 bnde vermiştim ama geri aldmm trid kilo yapıyor ne kadr dikkat edersen et bir baktırır istersen
sekerkizinannesi1 Hollymolly içtiğim su bile kilo oluyo galiba öyle aşırı bı yememde yok ama baya aldım veremiyorum da
Hollymolly sekerkizinannesi1 çok ilginç kan değerlerine vs bi baktır bence. Ya da belki de yiyorsun ama farkında değilsin. Hareketsizlik de tetikliyor
Gamze61- Bende kızıma 54 kilo ile hamile kalmıştım 70 kilo ile erken doğum yaptım doğum dan 60 kiloya düştüm ama şimdi 64 kiloyum benim de tiroidim var 🥺4 yıl boyunca uğraştım olmuyor kilo veremiyorum artık
Gamze61- Leyla1609 ilacı kullanmaya başladığımda kilo verdim aslında ama sonra tiroid belirli seviyeye gelince doktorum kesti ilaçı ama kilo veremiyorum şuan aldım gibi ilaç kullandığım da vermeye başladım az da olsa