sydnrdgn Bana alerjik bebek anneleri alerjik testi nasıl yapılıyor bilgi verir misiniz ve ANKARAda önerebileceğiniz doktor var mı bu alanda
Elele sydnrdgn kan ve gaita tahlili yapılıyor ama çıkmayabiliyor bizim çıkmadı onlarda ama süt alerjisi vardı doktor olarak da maddi durumunuz el veriyorsa Bülent şekerel çok öneriliyor ama en son muayenesi 500 tl diye duymuştum tahliller hariç
Elele sydnrdgn deri testi de yapılabilir bize yapmadılar ama belli bi yaştan sonra yapılıyor sanırım ne kadarlık çocuğunuz
21elif sydnrdgn biz yaptırdık alerji testi kokundan 12 yerden ucu hafif iğneli jel gibi bişeyler sürüp kalemle çizdiler 15 dk bekledik yumurtaya alerjisi çık bebeğimin
Nlngucluel sydnrdgn kan ve dışkı cnm ben gaziantepdeyim sonuçlar Ankara'ya gitti ama hastane tarafından çok pahalı değildi burada hepsi 170 tuttu
sydnrdgn Elele süt ve süt ürünlerini ve yumurtayı kestim salıdan beri mukus olayı devam ediyor sanırım başka şeye alerjisi var
Elele sydnrdgn evet tahliller testler 2000 e yakın rakamlar ödediğini söyleyenler oldu ama alanında çok başarılı bir doktormuş ama sadece mukus varsa diyet bile yaptırmıyormuş sanırım kakada kan olmadan ciddi alerji yoktur diyormuş ben de araştırırken okuduklarımdan biliyorum gidemedim malesef Yüksek bir rakam bizim için de. Sami ulus Beştepe dekini önerdiler bana da ben memnun kalmadım ama deneyebilirsiniz belki memnun kalırsınız
Elele sydnrdgn mukus hemen kesilmiyor iki üç haftayı buluyor düzene girmesi başka ne şikayet var bi de çapraz alerjenler de oluyor tavuk eti dana eti tahin helva susam vs bir sürü şey etkiliyor tabi doktor kontrolünde diyet yapmak lazım
sydnrdgn Elele mukuslu kaka vücutta döküntü ve yüzünü kaşıma durumu var,zaten sincan korudaki aydın bey pediyatrı dr bana bu süt ürünler diyetini o söyledi,of herşeyide tüketiyorum test yapmadan zor sanırım
sydnrdgn Elele 2.000 ciddi bir miktar tabi ki zorda kalınırsa illa bir yolu bulunur ama alternatifleri vardır diye düşünüyorum🙏🏻
Bellabells Elele Bülent bey aynen dediğiniz gibi.bizim kakada kan hariç diğer belirtileri dikkate bile almadı. Eşime dedim bizde kan olmasa siz alerjili değilsiniz diyecekti. Biz de 600 tl verdik muayenesine
Bude Ankara da Bülent sekerel den başkasına gitmek vakit kaybı. Ondan önce 4 doktor a gittim keşke ilk ona gitseymisim boşuna yıprandım.
Bude sydnrdgn evet maliyetli ama 1 kere gidiyorsunuz sonra WhatsApp tan drstek sağlıyor. Aylar önce gittim oğlum düzeldi hala soru sorarım cevap verir. Herşeyden önce çok düzgün bi insan asla paragöz değil. Ve çok donanımlı herkesin ezberlemiş gibi söylediği şeylerden farklı yaklaşıyor.
Elele sydnrdgn evet çok fazla artık arkadaşa doktoru 10 çocuktan 8 inde var artık alerji demiş doktorların görüşleri de farklı bi de kimi diyo diyet yap kimi diyo yapma bağışıklık kazansın ben de devlete götürdüm ama kontrole gel bile diyen olmadı
sydnrdgn Bude olmadı öyle yapalım çünkü bu alerji durumu kötü bir durum beni üzüyor herşeyi ona bağlıyorum artık