Ysmn93 Bebeğim 1 aylık ve doktor süt alerjisi var dedi alerjik mama veriyorum ama yemiyor sürekli kusuyor ve ağlıyor ne yapabilirim
Elakus Ysmn93 nerden anladı doktor alerjisi olduğunu ve doktora hangi şikayetle gittiniz doktor benim bebeğimdende şüphelendi
OzgeSvr Ysmn93 Benim kızım da 47 günlük yüzünde kızarıklıklar ve geçmeyen geniz akıntısı var çarşamba test yapılacak. Sizinki nasıl anlaşıldı diyet uyguluyor musunuz
Elifadacakmak Ysmn93 kusması reflüdendir canım mamadan değil. Bizde de alerji var bizde alerji maması kullanıyoruz . Doktorumuz alerjisi reflüyü tetikliyor dedi . Yani reflü de alerjiden kaynaklıymış bize öyle dedi
Neessee Ysmn93 canım mama yerine sen emzirsen daha çok küçük. Benim oğlumdada süt alerjisi var ve 10 aylık bizede doktor mama vermişti lakin içmedi. Ha birde kullandığın mamanın markası ne ??
Ysmn93 Elakus öksürük - hırıltı ve burun tıkanıklığı mama sonrası öğürme ve fışkırarak kusma geçmeyen pişik ve vücuda döküntü şikayetlerimiz vardı
Minikbirel Hepsı benm cocugmdada vardı o mamalar mafetti vermedm bende 7.5 aylık alıştı yenı bıt moda oldu bu sut alerjısıdr arastrma asamasında oldugndan onune gelene sut alerjısı eskıden dırek sut verıolardı noluodu amannnn lanet ettim su sut alerjısınden ya
Ysmn93 Neessee emiyordu ama sütüm kesildi yoksa bende emzirmek isterdim mama markası nutrıcıa neocate
Neessee Ysmn93 anladım canım. Ben oğluma o mamayı içiremedim bebelac pepti junior biraz daha iyi tadı onu deneye bilirsin. Fiyatları yüksek diye biliyorum. Birde vanilya şurubu duymuştum ben almadım ama alıp dene istersen o kokuyu ve tadını biraz bastırsın