ahmet8emirmommy Merhaba kızlar. Yeni atandım yaklaşık 2 hafta sonra işe başlayacağım. Oğlum 4 aylık. Şimdiden süt sağıp buzluya atıyorum ama istediğim gibi gelmiyor. Sütüm normalde oğluma yetiyor ama şimdi hem ilerisi için sağıp hem de şimdi emzirdiğimden dolayı sağdığımda az geliyor. Püf noktaları nelerdir? Ne yapabilirim?
UysalSum Power pump ı araştırın internetten. Bir de göğüs pompa ucu meme ucuna uygun mu ona bakın. Eğer uyumsuzsa az süt gelir
Saglam00 Emzirdiğin için sağdığınız da az geliyordur. Bende bebeğime sadece sağıp veriyorum beslenmesine yeterli geliyor ekstra buzdolabına atamıyorum çünkü ayı büyüdükçe içme oranı da artıyor ama süt artırmak için eşim damla var demişti süt artırmak için onu kullanabilirsiniz o fayda ediyor muş ben şu anda yeterli olduğu için kullanmadım ama onu alabilirsinz
BetulDefnee Bana solgar brewer yeast fayda ediyor günde 3 defa 2 tablet öneriyotlar , ben günde 4 tablete düşünmüştüm, birkaç gündür ilacım bitti ve sütüm azaldı , yani faydalı diye düşünüyorum o yüzden. İnternette eczaneden daha ucuz