Dilekgl Leyla000 canım parmağına döküp masaj yapabilirsin diş etlerine benim bebeğim 9 aylık şuan kontrollü olarak ağzına azar azar döküyorum
A_12ynr Leyla000 direk dök azar azar o zaten çiğneme harekti gelişmişse yaydricak ağzına elinle surersen etkisi olmuyo jel değil o çünkü toz onn kndisi ağzı ile eritmesi lazım korkma zaten direk ağız tukuru ile karşılaşınca eriyo
Ysmndmrl Leyla000 onu bizim dr önermemişti onun yerine karbonatlı su ile masaj yap demişti soğuk bez ver ağzına o da rahatlatır demişti 21 aylık hiç diş döküntüsü çekmedik hep o yöntemi denedim
Dilekgl Leyla000 3 aylıkken başladık masajla vardı fayda şuan hafifletiyor ama dişlerinden masaj yapamıyorum etkisi azalıyor o nedenle osanit deneyeceğim tetagil bitince
Leyla000 Ysmndmrl yapmadığım kalmadı ama belki bi çaremi dedim bilemedim uyku huzursuzluk ful devam 🥺
Dilekgl Leyla000 osanit oda diş granülü ama daha etkili olacağını söylüyorlar denemedim ama deneyeceğim canım parmağınla masaj dene istersen birde anne sütünü streçlediğin meyve filesinde dondurup verebilirsin. 6 aylıkken çok yaptık işe yaramıştı