Olips Merhabalar oğlum 2 aylık bugün sünnet olacak , sünnet sonrası çok acı çekiyorlar mı sıkıntı yaşayacak mıyız tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz bakımı vs nasıl oluyor
Su4835 Olips hayırlı uğurlu olsun biz de İzmir’de yaşıyoruz cumartesi günü yaptırdık herhangi bir sıkıntı yaşamadık dr önerisiyle calpol verdim geceyi de rahat geçirdik ilk 2-3 gün dikkat etmek önemli hijyen olarak tavsiyem.zaten dr detayları anlatıyor geçmiş olsun şimdiden
Su4835 Olips 5,5 aylık benimki baya farkında etrafın bacaklar eller de çok hareketli tek o sıkıntı oldu sizin küçük ay olması çok iyi 👍🏻 ne kadar erken o kadar iyi aslında
pitircikk Olips biz de 2 ay 10 günlükken yaptırdık ilk gün ilk çişle başladı 3-4 saat kadar huzursuzluğu oldu hep salladık uyudu ama ilk günün akşamından sonra hiç sorun yaşamadık. Doktorun dediklerini ihmal etmeyin sorun yaşamazsınız inşaallah. 3 güne iyileşti tamamen iyileşmesi dikişlerin düşmesi 20 gün- 1 ay kadar sürdü ama acı vs hiç olmadı
110323 Biz 3 ayligiz 2 aylıkken bende yaptırdım. Herhangi bir acı cekmiyorlar. Belki ilk gün ilk cisi yaparken vs sıkıntısı olabilir ama sonrasınxs hiç bir problem olmuyor. Mutlaka yaptırın erken yaptırmak en iyisi
110323 Olips 3 4 güne biseyi kalmıyor. 1 haftada tamamen iyileşiyor 2 haftada görüntüsü oturuyor zaten doktor size krem verecek o kremi her bez açılışında değiştireceksiniz biz 1 hafta yaptık onu başka da bişey yapmadım.