Mervetnl CanMomy ben mustela aldım benim oğlumda beyaz 🥰 Kullanmadım ama doktorumuz, mustela, la roche bunlar iyi markalar dedi. Ama kesinlikle bebekler için olanı al 50 faktör her hangi bişi alma hatta 30 varsa direk bebek için onu bile alsan olur dedi 🥰
CanMomy Mervetnl yaaa bende mustela düşündüm aslında ama araştırmadım açıkçası evde Nivea 50 faktör var ama çok önceden o yüzden onu kullanmak istemedim tarih vs de yazmıyor aslında üzerinde ama açıldıktan sonra nr kadar süre kullanılıyor acaba güneş kremleri
Semaa_ayar La Roche posay önerdi çocuk alerji uzmanı. Yorumlar da çok iyiydi aldık bakalım henüz gelmedi.
CanMomy Ysgl26 ayy benimki o aşırı beyaz tenli değilde yine de tedirgin oluyorum güneş yanığından korkuyorum açıkçası 😅
Mervetnl CanMomy 6 ay diye biliyorum, bence riske atmayın durdukça etkisi azalıyor zaten bide bebek için değilse önerilmiyor 🥰
CanMomy Mervetnl bebek için kuzum da zaten kullanmam onu ya çünkü bayadir açık yani o yüzden yenisini alacağım teşekkür ederim güzel önerin için 😍❤️
Mrv_cnl CanMomy evet güzeldi ala tabi işte bitmeden yaz bitiyo bir sene oralarında süresi üzüyo bu durum 🥰
CanMomy Mrv_cnl yani aslında kendimiz için tekrar kullansak bı sıkıntı olmaz bence yaa hadi bebekler hassas onlar için kullanılmaz da çöpe gitmesine de üzülüyo insan 😅😅 zaten ben buğday tenli olduğum için direkt bronzlaşiyorum güneş kremi hiç kullanıyorum desem yeridir yani 😅😅