Tweetyy bebekle değil ama geçen sene hamileyken kırklareli iğneada Longoz ormanlarında eşimle kamp yapmıştık. Çok güzel geçmişti. Bu sene kızım 6 aylık ve hava iyi olursa insAllah tekrar gitmeyi düşünüyoruz bir cesaret🥶 Geçen sene temmuzun 2.haftasında gitmiştik gündüzleri sıcak geceleri soğuk oluyordu ateşle başında ısınıyorduk. Bu sene ekipmanlarımı tamamıyla aldım. Daha geniş bir çadır. Şişme yatak ve altına sermek için ısı yalıtımlı matlardan. Çift kişilik 10 dereceye kadar uyku tulumu, hamak gibi ihtiyaçlarımızı aldık. Sahilde güneşten korunmak için tarp aldım. Bir kamp tesisinde kalacağız. Kişi başı 150₺ çadır kurma ücreti. Banyo ve tuvalet temiz. Sıcak su imkanı var. Geçen sene gittiğimizde 1 yaştan başlayan bir çok bebek vardı kamp alanında. Bebeğimin yinede giydiği kalın polar tulumunu, uyku tulumlarını yanıma alacağım. Bebek arabasını yağmurluğunu alacağım. Her ihtimale karşı ateş düşürücü, tam diş çıkarma döneminde olduğumu. İçin tetagil granülü. Öksürük vs olursa diye udi hindi yağını ve yıkanmamış koyun yününü alacağım yanıma. Güneş kremi ve sinek kovucu sprey aldım onları koyacağım çantasına. Gün içerisinde denizden çıktıktan sonra su ile yıkayacağım ve üstünü değiştirip müslin pançosunu giydireceğim. Ana kucağını götürüp onda uyumasını sağlayacağım gölgelikte. Kamp alanına geldiğimizde tekrar banyo yaptırıp. Kalın kıyafetlerini giydireceğim. Banyosunda rahat yıkayabilmek için banyo oturağı aldım vakumlu. Orada yıkayıp giydireceğim. Çadırımıza o şekilde getireceğim. Aklıma gelenler şimdilik bunlar ☺️