Zynpdlcftc Kızlar 24 günlük bebeğim var nasıl giydirmeliyim siz nasıl giydiriyorsunuz evimizin derecesi 24ün üstünde tişört ve şort giydirsem hasta olur mu sağlık ocağındaki doktor sen nasıl giyiyorsan öyle giydir bebekler daha hızlı adapte oluyor dedi
Dedimolabilir Zynpdlcftc doktor bana dediki kendin nasil giyiniyorsan bebeginide oyle giydir . Simdi yeni dogan hemen darlanir bulanir tek kat giydir bunalmasin. Helede erkekse sicagi hic sevmez.
Deletedmom_68 Zynpdlcftc ben deneye yanıla baktım hep. çünkü kimi bebek sıcağı sever kimi sevmez kimi çabuk terler kimi terlemez. bazı evler de ısı hemen yukarı çıkar termometre yukarıdaysa yukarının ısısını alır falan filan. ben giydirip sırtını göğsünü kontrol ettiğimde soğuksa demek ki ince giydirdim diyip ona göre bir şey giydirdim ya da baktım terledi üstünü incelttim sen de öyle yapabilirsin ama korkma yani ince giydirirken de. benim o zamanlar zıbınla yatırdığımda oldu çok sıcaktı 21 nisan doğumlu oğlum 8 mayısta 0 kol zıbınla uyutmuşum mesela
Senazz11 Zynpdlcftc bizde 40 günlük olduk bugn evim çok guneş alıyor 3-4 gibi yanıyor evin içi sadece zibinla bırakıyorum çünkü isilik oldu sıcaktan 😅 gece yatarken giydiriyorm sadece sırtına gogusune bak ona göre giydir canim