Elisdemet Kızlar 6 aylık bebeğim var adetim loğusalıktan sonra başladı prezarvatifle korunuyorduk adetim şu an üç gün gecikti normalde gecikmez benim durumumu yaşayan var mı ne olur cevap inşlalah olurum gebelik testi yapmaya da korkuyorum
lyl0742 Elisdemet benimde gecikmezdi ama 10 gün gecikmiş koşarak beta verdim negatif ti 5 gün daha bekledim tam 15 gün oldu bikezde idrarda yaptım negatif zaten psikolojik olarak niye gelmedi şöyle böyle diye stres oldukça gelmiyor dönemsel olabilir hormonal olabilir herhangi bir kaza yaşamadıysanız ilişki esnasında yoktur gebelik endişe etmeyin
Rubab_Mommy Elisdemet Emziriyosanız düzensizlik çok normal.Benim 15 16 gün geciktiği oluyodu.Hakkınızda hayırlısı olsun 🌺✨
Minigim38 Elisdemet dogumdan sonra ilk 2 ay olmuştum 4 ay hiç olmadım bu ayda gecikmeli oldum. Dogumdan sonra düzensizlik normalmis
2kereana Doğumdan sonra bi süre düzensizlik oluyor ama şu an hangi testi yapsanız da birşey çıkmaz maalesef çok erken çünkü
Elisdemet lyl0742 yaşamadık ya hep kullanıyoruz ki ben zor hamile kaldım zaten ama çok endişeliyim ilk defa günüm geçiyor
caylavyu Elisdemet benım bebeğim 7 aylık bizde korunuyoruz aynı şekilde ama bu ay adet olmadım 3 tane test yaptım negatif doktoruma sordum ilk 1 yıl düzensizlik olabilir dedi normalmiş.. umarım bende hamile değişimdir haftada 1 test alıp deneyeceğim sizde öyle yapın veya kan verin
Beyninizikullanmakucretsizdir Elisdemet test yapmamışsınız nerden bilebiliriz ki? Regliniz gecikmiş yada hamile olabilirsiniz. Test yapmanız daha mantıklı biz ne desek yanlış olur.
lyl0742 Elisdemet bence içiniz rahat etsin test yapın yani benim reglime 3 gün kala öğrenmiştim hamileliğimi zaten geçtiği için mutlaka sonuç verecektir ilaç içtiyseniz veya başka bir etken de etkilemiş olabilir durumu
Rubab_Mommy Elisdemet evet günü gününe adet olurdum hep.Emzirdiğim aşırı düzensiz oldu.2.5 yıl önce doğum yaptım.Şuan gayet düzenli