Ysgl26 Kayra0733 patates havuç haşlayıp verin avokado peynir zeytin salatalık domates kaç aylık bebeğiniz?
Ozra Kayra0733 yumurta yerine ben bazen gün kurusu kaynatıyorum bebe bisküvisi kaşık maması gün kurusu karıştırıp veriyorum suyuyla hazırluyorum onlsrıda
Melekbas Kayra0733 krep, yulaf lapasi, domates veriyor musunuz bilmiyorum ben menemen yapiyordum yumurtasiz peynirli, patatesle mucver gibi sekil verip yada patates tost aklima gelenler bunlar
Kayra0733 Bebeğim 9 aylık . İlk hazırladığım kahvaltıyı yemedi biraz halsiz bugün. Söylediklerinizden karma bir şeyler hazırlayacağım biraz oyun molası verdik 😊 teşekkürler
Bugleminannesi28 Kayra0733 sosyal medyadan ekgidabebekleri sayfasını takip edebilirsiniz benim çok hoşuma gidiyor her aya göre kahvaltı ara öğün çorba vs.degisik değişik tarifler paylaşıyor beğeniyorum
Aynnknk2022 Kayra0733 kaç aylık ince öğütülmüş yulaf ezmesi verebilirsin avokado muzla karıştırıp kuymak yapabilirsin
Melis1706 Kayra0733 Ay biraz onxe ben ariyordum kac aylik bilmiyorum 7,5 benimkisi irmik hasladim icine elma rendeledim tarcin serptim verdim😂😂
Kayra0733 Aslında yumurta ve avakado her gün vardı menümüzde biraz sıkıldı sanırım. Ya da bu aylarda olan avakado cinsini beğenmedi ben de sevmedim açıkçası. mevsiminde tekrar avakado ya döneriz inşallah 😊 ben de alternatif arayayım dedim. Ama yemedi muzlu bir tarif yapmıştım. Tarhana çorbası içti 🤷🏻♀️