Defnesare15 merhaba oğlumun sol gözünde var özele devlete ve üni Hastanesi’ne gttik farklı bakış açıları olsun diye 😇 özelde çok itinalı muayene sonucu kilcar damarların geçtiği birleşim yeri dendi sonra devletye doktor bakmak bakmamak arası göz beni dedi geçti üni hastanesi inceledi ve ne göz beni ne kılcal damar birleşimi derim dedi
Sonuç bizim kafamız çorba oldu 🤭 sürekli takip edin göz beni ise çocukla beraber büyür dedi görmede sorun oluşturmaz iyi huylu ise dedi kötü huylu ise nolur dedim cevap şu iyi düşünün iyi olsun 🤦🏼♀️ anlayacağınız sağlık sistemi benim içimi rahatlatan bir cevap vermedi maalesef 🤷🏼♀️ yılda bir kontrol gideceğiz aksilik olmaz ise oğlum 4 yaşına girecek göz beni buyurmuş çocukla o nokta gbi yer büyümedi yani anlamiyoruzda o kadr kcuuk ki buyuyorsada milim milim mi büyür anlatan biri yok duzgun ama ozeldeki doktora güveniyorum daha çok aslında çok inceledi tetkik yaptı devlette gözünde nokta var diye geldim dedim bakıp kadın şunu dedi göz beni her çocukta olabilir makinayla bakmadan bunu dedi 🤦🏼♀️