Kuzeybebekk Bebeğim 7 aylık ve üç saatte bir 90 cc içiyor . Bazen 2 saatte bir de 60 cc . Gece zaten beslenmesi yok reddediyor, ama kilosu normal. Aylık kilo alımı normal .Ama çevremde bu aydaki bebekler hep 120 -180 cc arası mama içiyor
melihaozen55 Kuzeybebekk canım kilo alımı normalse cc olayına takılma illa onlar o kadar içiyor diye içmek zorunda değil benim oğlum 3.5 aylık arada mama veriyorum geceleri 60 cc veriyorum onu bile bitiremiyor normalde daha fazla içmesi lazım evet ama fazla vereyim dedim yediğini hep geri çıkardı acıkınca zaten belli ediyorlar 🌸😊
Ezzzzi Kuzeybebekk merhaba , bizim ki de 8 aylık , 6-7 saatte bir 180 içiyor , yani düşünün günde 3 defa mama içmiş olıyor ama reddediyor ; buna razı oluyorum 😒
Alminam2311 Kuzeybebekk benim bebegim 6 buçuk aylık gündüz pirinç unu sebze püresi meyveli yoğurt vs veriyorum hepsini 5 saat bişey yemiyor tok oluyor sonra emziriyorum 3 saat bişey yemiyor gecr uykusuna 12-1 arası geçiyor ozaman 210 cc mama veriyorum diş çıkmaya başladığı için gecr sürekli uyanıyor memeyi kemirmek için emmiyor yani kendini bi nevi rahatlatıyor öyle ek gıdayı gündüz 3-4 gibi veriyorum
Canyavrum Kuzeybebekk 8 aylık olduk asla mama içmiyor gece de gündüzde .bende icsin diye uğraşıyorum.2 öğün azda olsa içse diye dua ediyorum. Ek gıdayı da zorla yediriyorum.evet yanlış biliyorum ama başka altarnatifim yok.mama içmiş olsa asla zorlamam.
Kuzeybebekk Normal mi bu durum , ek gıda akıyor ama ek gıdayı pek sevmiyor birkaç kaşık anca yiyor bu arada .
Tugce6117 Benim kızım 2,5 aylık ve 120 içiyor ama emmiyor doktor verebilirsin dedi , 3 saate bir içiyor bazen bitiremiyor herkesin kapasitesi farklıdır annesi 🫶
Kuzeybebekk Sağolun anneler 💙 içimi rahatlattınız , kilo aşımı normal o zaman bu cc olayına çok takılmayayım
Ezzzzi Kuzeybebekk çok da ediyor denemez , yiyor ama çay tabağı dibi kadar falan , onu da ancak püre şeklinde olursa, pütür olursa direk reddediyor . Aynen sağlıklı olsunlar Napalım yemeyince yemiyorlar işte ne yapsak
KayraVeAnnesi_06 Kuzeybebekk 6 aylık oğlum 3-4 saatte bir 150 cc içiyor , gece yatmadan da 180cc veriyorum