yagmurkokusu_ Kızlar şarkı önerisi istiyorum beğendiğiniz dinlediğiniz şarkıları önerirseniz sevinirim 🫣 Kırmızı balıktan gınaaaa geldi kendi özüme dönmek istiyorum 😂
Hkshkshsk yagmurkokusu_ antidepresyan güzel şarkı bide konuşalım senli benli sabhalri bebemle dinliyoruz 😅
aylizinannesiii yagmurkokusu_ çekirdeksiz domates düşmüş yollarsa cekirdeklerini tek tek bulmayaa yolda bir çilek görmüş gitmiş onun yanına nerde çekirdeklerim sende mi acabaaa 🥲🥲🥲🥲🥲 iki gündür kuscamm imdat😂😂
yagmurkokusu_ iremdonmezz ayy valla dalga geçmeyin kocamın Kürtçe müziği çocuğun bebek şarkıları derken YouTube’ye gireyim diyorum yok anacım geçmişim geleceğim karpuz adamlardan ibaret kddkdk karpuzu bitti bakkal amcası dkdkdm
yagmurkokusu_ Hkshkshsk ayy dinliyordum bu şarkıyı dkkdkddk yeni yeni hatırlıyorum hafızam silinmiş kddkdkdkslsösm çocuktan sonraaa
yagmurkokusu_ alintugce34 aahhahshdhd ekran karartıyoruz gelsin sıradaki şarkı diyoruz bu anam için bu babam için Allah ne verdiyse dinliyoruz dkdkdkdm geçmişimi atıcam buraya kddkdösö
yagmurkokusu_ aylizinannesiii 5 maymun izleyenler derneği kuracağım sksksöslsş 😂😂😂 hayatımda dinlediğim en saçma çocuk şarkısı birde eğitici yazmışlar altınaaaa dkdkdmdm ama bu önerinizi dinleyeceğim belki beraber kusarıııız kddkkd
aylizinannesiii yagmurkokusu_ hahaha gel canım gel sende katıl üç yaş sendromunda tekrar tekrar dinliyoruz bitince niye bitti diye ağlıyor 🥲
Beyninizikullanmakucretsizdir Akşama geleceğim, akşama geleceğim Hacı baban, evde mi? Tavukları pişirmişem Hacıyıda çarşıya göndermişem… 😆😆😆
yagmurkokusu_ aylizinannesiii bende 5 yaş sendromlu var kabul edilir miyiz 😂😂 birde gelecek 7 aylık ataklı bi bebek 😂😂 uyarsa seve seve
Fasulye12 yagmurkokusu_ rica ederimm,🌸 ben çok severim hafif yüksek tempolu slow müzikleri. Bu da öyle 👍🏻
Kerem_k1 yagmurkokusu_ emir can iğrek- beyaz Can bonomo- tastamam Sertap erener- olsun Sevdiğim şarkılardır