alis-mom Kızlar merhaba. Rotavirus aşısı ile ilgili hiçbir bilgim yok. Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Ne zaman, nerede, nasıl yapılıyor, ücreti ne kadar vs.
Deletedmom_68 alis-mom 2-4 veya 3-5. aylarda yapılıyor sağlık ocağında hastanede yapılıyor dökmeden verebilirim derseniz kendiniz de verebilirsiniz sıvı formda oral aşı ağızdan veriliyor yani güncel fiyatı bilmiyorum ben yaptırdığımda 750 idi sanırım
MeetJoeBlack alis-mom rotarix markası , en geç 3 ay 15 günlükken yapılıyor ilk dozu, sonra da 1 ya da 2 ay sonra 2. Dozu yapılıyor. Rotateq markada 3 doz yapılıyor. Biraz pahalı tabi her özel aşı gibi .
Tubagrsf alis-mom iki ve dört dedi doktorumuz ilk dozu ikinci ayda yaptık sağlık ocağında ebemiz yaptı zaten ağızdan karma aşılarla bir yaptırmıştık . İkinci dozumuz da temmuz başında her hangi ağır bir yan etkisi olmadı menenjit olduk üçüncü ayda o çok aşırı halsizlik ve ateş yapmıştı
Eda7461 Benim oğlum bugün tam 3 aylık oldu sağlık ocağından kendiniz evde yapabilirsiniz dedi..eczanede direk satın alabiliyormuşuz
izd Eda7461 rotarix ise ağızdan damla ile veriliyor ama ben yine de kurumda hekim yapmasından yanayım, şahsi kanaatim.
Eda7461 Menejiti 6 aydan sonra öneriyor bu dönemde bebekler çok aşı olduğu için ..neden siz yaptırdınız..bize rotayı eve 3 ve 5in ay dedi dün oldu ağustosta da 2.dozu olucaz..menejiti 6 ay dedi
Aaylinnnn alya00 değil yinede doktorunuza danışın beni bebeğim 4 aylık yapıldı.sorun olmadı en geç 6 ay da 2. Doz bitmesi gerekiyor dedi iki doz arasıda 4 hafta olması gerekiyor dedi ve 4 aylıkken yaptı.ama 3 dozlukta var tabi doktrorunuz planını yapar ona göre