NagehanZor Hanımlar elma lekes için leke çıkarıcı öneriniz var mı? Baby me leke çıkarıcı, aspirins, kosla hepsini denedin çıkmadı.
Sevvalldogan NagehanZor bimdeki bulaşık makine parlatıcısı var benim de halıya elmayı atmış sapsarı olmuştu onunla çıkardım deneyin
enercisizkaldimanne Geceden deterjanlı sıcak suya koyup bekletiyorum lekeleri sabah makinaya tertemiz cikiyorlar
enercisizkaldimanne NagehanZor evet ama kendi kullandigimdan ve bebek deterjanindan koyuyorum kettle da kaynattigim suya sabahada makinaya atınca lekeden eser kalmıyor
esilam1 enercisizkaldimanne gercekten ise yariyor mu bizimde tsortleri cok lekeli kaliyor hicbir deterjan cikartmiyor. Cokta deterjan taraftari degilim cocuk cildi icin ama tsortler hep lekeli kaliyor desem onlar icinde ise yarar mi acaba
enercisizkaldimanne esilam1 benim 4 yaşında ve 2.5 aylık cocuklarimin lekelerini hep bu şekilde çıkarıyorum
enercisizkaldimanne esilam1 ben mutfak bezlerimide geceden sıcak su ve makina tableti azcik çamaşır suyu atıp bekletiyorum ertesi gün yeni alınmış gibi oluyorlar 😄