elmaliturta Daha önce bu site üzerinden rezervasyon yaptırdınız mi herhangi bir sorun oldu mu biz hep oteli arıyorduk bu sefer iptal güvencesi falan da olduğu için site üzerinden yaptırmak istiyoruz ama tam güvenemedim nedense!
[silindi] elmaliturta biz ıkı kez gttık sorun olmamıstı hatta aralıkta yine gtcez oteli birsey sormak ıcın aradık sonra fiyatıda soralım dedik aynı cıktı telde rezervasyon yaptrdık guvenmedysenjz boyle de yapabılırsınız
Janss elmaliturta Sorun yaşamadım yanlız kura endeksli imiş fiyatlar 5/10₺ fiyat farklı olabiliyor . 🤷🏼♀️
elmaliturta [silindi] iptal güvencesinden dolayı site üzerinden istedik. Çünkü erken rezervasyonla yaz tatilini ayarlıyoruz şuan da o tarihe bilinmedik bir şey çıkarsa iptal edip paramızı sıkıntısız alabilelim diye düşündük
[silindi] elmaliturta hımm onu bilemiyorum bız hep bir ıkı ay oncesındrn yapmıstık o kadar uzun sure yapmadık hıc
elmaliturta [silindi] baya var zaman çünkü fiyatları çok uygun geliyor bizde hep bir iki ay kala yapıyorduk bende düşündüm bi acaba o zaman bir şey olur mu diye.. bikac yerde okudum bu site için değil de oteller o zaman daha çok para verecek kişiler olur diye iptal ettirebiliyormus bizde rezervasyon görünmüyo falan diye sorun olacak diye korktum bi yandan da
Janss elmaliturta Deneyimim 3 otelde en fazla 1 ay öncesi rezerve . Ben bu sitelere otellerden daha çok güveniyorum açıkcası . Farklı siteleri de (özellikle otelz) kullanıyorum en fazla kurdan kaynaklı ek ödeme alındı o da siyenin kurallar kısmında bildiriliyor zaten 😌