Kizannesi47_ 7 aylığız ek gıdaya bel buçuk aylıkken başladık daha tam bi öğün düzenimiz yok akşam yemek ne veriyorsunuz
Gulseren44 Kizannesi47_ ilk 5.ayinda ne verdnz bnde başlamayı düşünüyorum ama nasl ypcm kaç öğün olck blmiorm bu arı mama falan var onla denesem olr mu
Menessasmom Kizannesi47_ 7 buçuk aylığız tam olarak 3 öğün karnını doyurmuyorum ben sabah benimle birlikte yumurta peynir vs veriyorum kahvaltı gbi öğlende o gün çorba yapmamışsam meyveli püre yapıyorum genelde muz+ceviz+Bebe bisküvisi+zeytinyağı karıltırıp veriyorum bi daha vermiyorum öyle çok büyük porsiyonda vermiyorum ayrıca canı istediği kadar. Çorba yaparsamda yine istediği kadar çorba ve ev yoğurdu veriyorum
Kizannesi47_ Gulseren44 ben sebzeyle başladım iki ara öğün verdim sabah ve öğlen havuç kabak patates devam ettim
Areliskoo @"Gulseren44 ben deprem bölgesinde olduğum için yeterli bilgi alamadım bu konu hakkında Instagram da miniblog diye bir sayfa var ek gıda listesi veriyor ayına göre hafta hafta ben o sayfayı takip ederek yapıyorum
Gulseren44 Areliskoo bnde deprem bölgesindeym malesef sadece özel doktorlar var devlette çok kalabalık gidilemiyor anca dediğiniz gbi sayfaya bakaym ❤️